Direct door naar content
Ga helemaal los tijdens de FC Emmen G-Sportdag! afbeelding nieuwsbericht

Ga helemaal los tijdens de FC Emmen G-Sportdag!

05 juni 2024

Sporten in een echt voetbalstadion en voetbalvideo’s maken voor je socials met een populaire TikTokker...Wie wil dat nu niet? Dat kan tijdens de vierde editie van de FC Emmen G-Sportdag op 23 juni! Zet die datum nu alvast in je agenda, want dan kun je helemaal losgaan met allerlei aangepaste sporten in het stadion van FC Emmen.

De FC Emmen G-sportdag is een tof evenement voor iedereen met een beperking. Fonds Gehandicaptensport en FC Emmen (Naoberschap) zorgen samen dat jij een knalfeest kunt beleven. Wat kun je verwachten? In ieder geval kun je verschillende sporten uitproberen en kennismaken met mensen van lokale sportclubs. Voor de clinics hebben we toptrainers gevraagd om jou tips en tricks te geven.

Gerkicks

Er is nog veel meer te doen. Wat dacht je van voetbalchallenges geinspireerd op TikTok? Niemand minder dan Gerkicks (ja, die met meer dan 230.000 volgers op sociale media!) gaat je daarbij uitdagen en begeleiden. Samen met Gerkicks kun je bij de FC Emmen G-sportdag ook je eigen voetbalvideo maken voor op social media. Hoe cool is dat!

Neem je supporters mee!

Deze sportdag, die gesteund wordt door de NAM, is bedoeld voor sporters met een beperking, maar je mag zeker ook je eigen supportersclub van vrienden en familie meenemen. Iedereen is welkom! Rondom het stadion van FC Emmen zijn ook allerlei side-events en entertainment gepland om er een gezellige dag voor iedereen van te maken. 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10.00 – 11.00 uur: Registratie en welkom
  • 11.00 – 12.30 uur: Sportrondes
  • 12.30 – 13.15 uur: Lunch voor deelnemers
  • 13.15 – 14.15 uur: Meer sportrondes
  • 14.15 – 14.45 uur: Afsluiting met uitreiking van medailles

Schrijf je nu in!

Heb jij er net zo’n zin in als wij? Schrijf je dan direct in via dit inschrijfformulier.

Nog vragen? Stel ze gerust aan Dennis Gerkes via dennis@fondsgehandicaptensport.nl. Laten we er samen een dag van maken om nooit te vergeten!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: