Direct door naar content
Schrijf je nu alvast in voor het NN Running Blind Weekend afbeelding nieuwsbericht

Schrijf je nu alvast in voor het NN Running Blind Weekend

06 juni 2024

Na het succes van vorig jaar komt het NN Running Blind Weekend op 16 en 17 november 2024 weer terug! Dit is het meest toegankelijke hardloopevenement voor mensen met een visuele beperking. Nieuw dit jaar is de Mini NN Running Blind, speciaal voor kinderen. De inschrijving is al geopend!

Het NN Running Blind Weekend is een initiatief van Uniek Sporten in samenwerking met Nationale-Nederlanden. Ook dit jaar wordt dit bijzondere evenement weer georganiseerd tijdens de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. 

Alles wordt geregeld

Wat deelname aan het NN Running Blind Weekend extra bijzonder maakt is dat alles voor je wordt geregeld. Je kunt bijvoorbeeld in aanloop naar het evenement gebruikmaken van trainingsschema’s. Tijdens het evenement zijn er speciale ontvangstruimtes en startvakken, je wordt als loper begeleid naar de start en je krijgt een startnummer in braille! Ook belangrijk om te weten: je kunt met een eigen buddy meedoen, maar als je die niet hebt dan kun je voor het evenement aan een buddy worden gekoppeld!

3 afstanden

Je kunt bij het NN Running Weekend kiezen uit drie afstanden. Op zaterdag staat eerst al de nieuwe NN Mini Running Blind over 800 meter op het programma. Die afstand maakt het nu ook mogelijk voor kinderen met een visuele beperking om mee te doen. Op zaterdag kun je ook de 7 km lopen. Op zondag staat de 15 km op het programma, waarbij de meest ervaren lopers met een visuele beperking strijden om de officieuze titel ‘Nederlands Kampioen’.

‘Feestje om mee te doen’

In deze video legt toernooidirecteur Michel Butter en deelneemster Johanny Gelens uit waarom het NN Running Blind Weekend een feestje is om aan mee te doen:

Inschrijven

Heb jij een visuele beperking en wil je een keer meedoen aan een hardloopevenement? Dan is het NN Running Blind Weekend jouw kans. Schrijf je daarom nu alvast in voor een van de afstanden via de website van Running Blind. Meer informatie over het hele weekend vind je hier.

Foto: NN Zevenheuvelenloop

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: