Direct door naar content
Het Wandelfeest brengt mensen dichter bij de natuur en dichter bij elkaar afbeelding nieuwsbericht

Het Wandelfeest brengt mensen dichter bij de natuur en dichter bij elkaar

13 februari 2013

'Een sportief feest!' Deze definitie past bij het Wandelfeest. Een muzikale wandeltocht op de 20ste april, voor iedereen met en zonder lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Genieten van bekende Nederlandse artiesten terwijl je gezellig wandelt door het prachtige natuurgebied rondom Papendal in Arnhem. Iedereen is welkom. Jong en oud, groot en klein. Samen wandelen deelnemers een route van 5, 10 of 20 kilometer, ontmoeten zij elkaar, ondersteunen zij elkaar én zetten zij zich in voor mensen met een meervoudige beperking.

Op 20 april 2013 organiseren Fonds verstandelijk gehandicapten en het Revalidatiefonds alweer de derde editie van het succesvolle Wandelfeest. Op deze sportieve familiedag halen deelnemers geld op voor een toegankelijke natuur voor iedereen. Dit wordt gerealiseerd in een belevingstuin, een bijzonder project van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Met behulp van onder andere de inzet van de deelnemers kunnen mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking blijven genieten van de natuur. Martijn da Costa, projectleider van het Wandelfeest: 'We hebben specifiek gekozen voor Arnhem vanwege de toegankelijkheid, de faciliteiten en natuurlijk de prachtige omgeving. Ook werken diverse Arnhemse organisaties met ons mee om het Wandelfeest tot een succes te maken!'

Ook dit jaar zal deze editie van het Wandelfeest niet zomaar een wandeltocht zijn. De populaire 'Sterren on Tour Roadshow' trekt het land in en trapt het seizoen af op het Wandelfeest! Terwijl de deelnemers gezellig wandelen kunnen zij genieten van bekende artiesten als Dean Saunders, Danny Froger, Sieneke en Mike & Colin. Zij staan te popelen om het Wandelfeestpodium te betreden en alle deelnemers op het Wandelfeest een geweldige dag te bezorgen!

Ook staat de deelnemers van dit jaar nog een grote muzikale verrassing te wachten. Een van Nederlands grootste artiesten zal van de partij zijn om de deelnemers op het Wandelfeest een onvergetelijke dag te bezorgen. Wie dit is blijft nog even een verrassing...

De steun van iedere deelnemer is hard nodig zodat mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking kunnen genieten van de natuur. Voor slechts € 9,50 kan jij je ook op 20 april sportief inzetten voor het goede doel, genieten van optredens van bekende Nederlandse artiesten en samen met alle andere deelnemers ook een leuke dag beleven in het mooie natuurgebied rondom Papendal. Kortom, een belevenis die u niet wilt missen. Schrijf u nu in op www.wandelfeest.nl.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Jonge rolstoeltennissers met TeamNL naar Tokio

Restyle je rolstoel met dit hippe haakwerk!

Steve Alexy is bodybuilder met CP

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×