Direct door naar content
Wielerclub Wedrenners zoekt kanjers voor X-groep!  afbeelding nieuwsbericht

Wielerclub Wedrenners zoekt kanjers voor X-groep!

22 mei 2015

De Wedrenners, een groep van gemiddeld 100 tot ruim 200 wielrenners, start in samenwerking met de Special Olympics 2016 en Uniek Sporten een pilot voor een nieuwe groep deelnemers met een verstandelijke beperking. Dinsdag 26 mei aanstaande vindt de kick-off plaats en kunnen zij onder begeleiding meefietsen. 

Sport voor iedereen
Marc Heijnen, eerste man van De Wedrenners: "We willen in principe toegankelijk zijn voor iedereen. Voorwaarde is alleen dat dit veilig moet kunnen gebeuren. Sporters moeten dan ook in staat zijn om zich onder begeleiding aan de veiligheidsregels te houden”.

Extra informatie
Het plan is om 18:30 uur te verzamelen op het Juliana plein. X-renners kunnen zich melden op het Julianaplein (het trapje voor het Opus gebouw). Hier starten om de twee minuten snellere groepen. Om circa 18:45 uur zal de X-groep van start gaan. Om circa 20:45 uur finishen de X-renners op het parkeer terrein van benizinestation Econ (nabij Pannenkoeken restaurant de Heksendans). 

Kanjers gezocht
Kanjers met een verstandelijke beperking die graag bewegen, zijn van harte welkom om mee te fietsen. Zij moeten wel hun eigen racefiets meebrengen.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zo ziet een inclusieve sportvereniging eruit

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×