Direct door naar content
Blog Iljas Visker deel 4: afsluiting afbeelding nieuwsbericht

Blog Iljas Visker deel 4: afsluiting

01 juli 2014

Om te beginnen wil ik even wat vertellen over mijn topsport carrière. In Groesbeek vond van 29 mei t/m 7 juni een vriendschappelijk toernooi plaats voor 3 CP-teams. De landen die deelnamen aan dit toernooi waren Brazilië, Oekraïne en Nederland. Als je kijkt naar de wereldranglijst wisten we van te voren dat dit pittige potjes zouden worden en niets bleek minder waar. Helaas verloren we alle wedstrijden op dit toernooi, maar konden toch tevreden terug kijken op een leerzame week. Het is natuurlijk nooit leuk om te verliezen, maar het was wel mooi om de winst die we het afgelopen jaar hebben geboekt te zien tegen de toplanden van de wereld.

Naast het voetbal ging natuurlijk alles ook gewoon door. Ik moest mijn laatste examen maken op school en gelukkig heb ik ook deze gehaald! Omdat ik mijn stage ook positief heb afgerond mag ik op 8 juli mijn diploma ophalen van het Johan Cruyff College. Hier ben ik natuurlijk super blij mee!

Om mijn stage positief af te sluiten moest ik wel nog wat dingentjes doen. Zo heb ik bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie gegeven, natuurlijk over Uniek Sporten. Ook heb ik mijn stageverslag en alle beoordelingsformulieren in orde gemaakt, zodat deze ondertekend kunnen worden. Terwijl ik bezig was met dit werk besefte ik me pas dat het jaar echt bijna ten einde is. Voor mijn gevoel is de tijd echt voorbij gevlogen en ergens vind ik dat ook een beetje jammer. Dit betekent helaas ook dat ik klaar ben met mijn stage bij Uniek Sporten, iets waar ik het afgelopen half jaar graag naar toe ben gegaan. Ik heb hier veel geleerd waar ik later in het werkveld ook zeker wat aan ga hebben.

Daarom wil ik Arjo Wijnhorst en Mike Splithof heel erg bedanken. Niet alleen voor wat ik van hun geleerd heb, maar ook voor de prettige samenwerking. Ik heb deze periode met veel plezier beleefd en dat is voor mij zeer belangrijk. Na de vakantie start ik met een nieuwe opleiding Sport- en Bewegingseducatie. Ik hoop dat ik hier net zo op mijn plek kom als binnen Uniek Sporten. Wanneer dat het geval is moet dat geen probleem worden!

Eind juli vertrekken wij met de selectie naar Portugal om daar het EK te spelen. Nu ik bijna klaar ben met alles, heb ik alle tijd om mij daar zo goed mogelijk op voor te bereiden. Om ons tijdens dit EK te kunnen volgen is het handig om onze website te checken.

Voordat ik er mee op houd wil ik nog even snel ''Goud op de werkvloer'' bedanken voor het helpen zoeken naar deze top stage plek! Nogmaals, ik kijk terug op een succesvolle stageperiode en hoop in de toekomst nog iets te kunnen betekenen voor Uniek Sporten! Ik ga het hier bij laten... tot ziens!!

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Hoe kies je een sport voor jouw kind met autisme?

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zelfstandig ‘vliegen’ met speciale brace

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×