Direct door naar content
Uniek Sportevenement in Elst  afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sportevenement in Elst

29 juni 2015

Op zondag 20 september 2015 vindt er op sportpark De Pas in Elst een uniek sportevenement plaats voor mensen met een beperking. Op deze dag kunnen zij deelnemen aan diverse sportactiviteiten zoals voetbal- en hockeywedstrijden. Ook worden er demonstraties gegeven van andere sporten die geschikt zijn voor mensen met een beperking en die in de regio beoefend kunnen worden. Natuurlijk zijn partners, gezinsleden, ouders, verzorgers en kinderen ook van harte welkom. De organisatie is in handen van de sportverenigingen HCOB, Spero, Elistha, Uniek Sporten en Driestroom.

Sporten is alledaags geluk
Sporten is leuk, houdt het gewicht op peil, bestrijdt gezondheidsproblemen en ziekte, verbetert het humeur, draagt bij aan persoonlijke groei en brengt je in contact met anderen, kortom sporten is alledaags geluk. Ook voor mensen met een beperking. Helaas blijft sportdeelname onder deze groep vaak nog te ver achter. Om sportdeelname te stimuleren en te peilen of er belangstelling is voor aangepast sporten organiseren de genoemde clubs en organisaties een sportdag vol beweging en gezelligheid op zondag 20 september 2015.

Sport, muziek en meer..
Het programma begint om 11.00 uur en is bedoeld voor mensen met een beperking: meisjes en jongens, vrouwen en mannen, ongeacht leeftijd en aard van de beperking, maar ook voor hun partners, gezinsleden, ouders, verzorgers en kinderen. Naast de diverse sportwedstrijden en sportdemonstraties wordt de dag opgeluisterd met muziek. Ook is er informatie te krijgen over aangepast sporten en de mogelijkheden binnen de regio. Om 13.00 uur wordt de dag feestelijk afgesloten. Het exacte programma wordt te zijner tijd bekend gemaakt. 

Aanmelden en meer informatie
Wil je deelnemen aan de sportdag, dan vragen we je om je aan te melden vóór 11 september 2015 bij Lion Boeijen via mvv@hcob.nl of 06-38813987. Als je alleen komt kijken, dan hoef je je niet aan te melden. 

Graag tot ziens op 20 september 2015!

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×