Direct door naar content
Bewegen na hersenletsel bij Hellas Tiel afbeelding nieuwsbericht

Bewegen na hersenletsel bij Hellas Tiel

14 oktober 2015

Gymvereniging Hellas start met ‘Bewegen na hersenletsel’

Vanaf  4 november start Gymvereniging Hellas met sport &spel voor volwassenen met hersenletsel. Na hersenletsel is bewegen zoals  lopen, fietsen, een balletje trappen niet meer vanzelfsprekend. Na hersenletsel moet men heel bewust nadenken om in evenwicht te blijven. Bewegen in de vorm van sport en spel heeft effect op de hersenen en helpt bij een beter herstel. De wekelijkse sport & speluren zijn iedere woensdag van 10 tot  11 uur in de gymzaal aan de Hilversumstraat in Tiel.

Bewegen met plezier
Bewegen heeft een positief effect op de hersenen, waardoor geheugenproblemen en concentratiestoornissen afnemen. Ook problemen met coördinatie, kracht en balans verminderen door te sporten. Bewegen is echter niet alleen goed voor je, het is ook nog eens erg leuk en gezellig. Daardoor zit je na het sporten letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel!

Elke woensdag
Mensen met hersenletsel kunnen vanaf woensdag 4 november iedere  woensdagochtend  van 10 – 11 uur in de  gymzaal aan de Hilversumstraat in Tiel meedoen aan sport & spel voor volwassenen met hersenletsel. Gymnastiekvereniging Hellas begeleidt het uur en werkt  hiervoor samen met Ziekenhuis Rivierenland Tiel en de werkgroep Tiel van Hersenletsel.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Edwin Mulder, per mail edwin.mulder@geldersesportfederatie.nl of telefonisch 06 - 22 20 94 12.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Liveshow G-sportweekend Inside met Hans Kraay

Pawel en Sharon dansen voorstelling met gebaren

Special Olympics 2021 was een bijzondere editie

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×