Direct door naar content
Helden aanmelden voor Arnhemse Sportverkiezing afbeelding nieuwsbericht

Helden aanmelden voor Arnhemse Sportverkiezing

19 januari 2016

Wie wordt de Arnhemse sportman van het jaar? Wie sportvrouw? Maar vooral wie mag zich aangepast sporter/sportploeg van 2015 noemen? Tijdens het Feest voor de Sport op 13 april worden de winnaars bekend gemaakt. 

In 2014 wonnen de Nederlandse rolstoelbasketbaldames deze prijs. Arnhemmers kunnen nu hun sporthelden voor het aangepast sporten voordragen. Van elk categorie selecteert de jury drie genomineerden. Op 2 maart worden alle genomineerden bekend gemaakt. Vanaf dan tot en met 2 april kun je stemmen op je favoriet(en).

Criteria aangepast sporter en/of sportploeg van het jaar
Een sporter of sportploeg die een unieke prestatie heeft geleverd. Dit kan een landelijke of regionale titel zijn, maar ook een unieke prestatie in de breedtesport. De sporter woont in Arnhem, maar kan wel lid zijn van een vereniging buiten de gemeente.  De sportploeg sport in Arnhem en bestaat uit tenminste twee personen. Het gaat om sporters met een lichamelijke, motorische, verstandelijke , meervoudige, psychische, auditieve of visuele beperking, gedragsproblematiek of een chronische aandoening.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×