Direct door naar content
Sportkleding voor ETV de Helster van OverbetuweBeweegt.nl  afbeelding nieuwsbericht

Sportkleding voor ETV de Helster van OverbetuweBeweegt.nl

02 februari 2016

Op maandag 18 januari stelde wethouder sport, Ben Ross, de leden van het platform ‘Overbetuwe Beweegt’ voor aan verschillende verenigingen en organisaties. Dit gebeurde bij Hockeyclub Overbetuwe op Sportcomplex De Pas. Doel van de avond was om erachter te komen welke vragen en behoeften er leven bij de vereniningen en organisaties. 

Het platform presenteerde zich in gezamenlijke teamkleding waarin iedereen duidelijk herkenbaar is.  Uniek Sporten (sportloket aangepast sporten) mocht één vereniging blij maken met dezelfde teamkleding/sportkleding als de teamleden van OverbetuweBeweegt.nl.

ETV de Helster was ook aanwezig bij de startbijeenkomst van OverbetuweBeweegt.nl en gaan deelnemen aan de Special Olympics 2016 met het G-tennisteam. De Nationale Spelen worden eens in de twee jaar gehouden en op 1, 2 en 3 juli 2016 zijn Nijmegen, Groesbeek en Wijchen de gastheer. Speciale sporters uit heel Nederland en dus ook uit Elst komen dan naar de regio Nijmegen. Een speciale wens van de vereniging was teamkleding, zodat ze één team zijn en duidelijk herkenbaar. Yvonne Maeden, vrijwilliger van het G-tennis gaf aan dat ze al een langere periode op zoek was naar sponsors voor de teamkleding. Daarom heeft OverbetuweBeweegt.nl ervoor gekozen om deze fanatieke sporters de teamkleding te overhandigen. Uniek Sporten mocht deze trainingspakken op maandag 1 februari overhandigen. Een tennisser zei met een brede glimlach: “Bedankt mevrouw, is dit allemaal voor ons? Waauwww!” Namens de teamleden van OverbetuweBeweegt.nl wensen wij jullie heel veel succes en plezier bij de Special Olympics Nationale Spelen 2016! 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×