Direct door naar content
Bijzondere Sporten voor Unieke Mensen op 10 april 2016 afbeelding nieuwsbericht

Bijzondere Sporten voor Unieke Mensen op 10 april 2016

29 februari 2016

Sporten is voor iedereen! Op zondag 10 april a.s. vindt de derde editie van het sportevenement Bijzondere Sporten voor Unieke Mensen plaats in het Omnisport in Apeldoorn. Jong en oud, met een chronische aandoening, lichamelijke, verstandelijke, visuele, auditieve, sociale en/of psychische beperking. Iedereen is welkom!

Doel is om mensen, die moeilijk mee kunnen doen met het reguliere sportaanbod, te laten ervaren hoe leuk sporten en bewegen is en vooral ook welke mogelijkheden er wèl voor hen zijn op het gebied van sporten. Tevens biedt het een platform voor sportaanbieders uit Apeldoorn e.o. om hun aanbod voor mensen met een beperking te presenteren. Bezoekers kunnen proeven van diverse vormen van sport door deelname aan clinics of een bezoek aan de informatiestands. Vele sporten zijn vertegenwoordigd. Denk aan bijvoorbeeld rolstoelbasketbal en -hockey, vissen, handboogschieten, atletiek, tennis, fitness, dans, jeu de boules en nog heel veel meer. Laat je verrassen en kom op 10 april (eventueel samen met je begeleider) naar het Omnisport, De Voorwaarts 55 in Apeldoorn.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/Bijzondere-Sporten-voor-Unieke-Mensen-527807444067509. Heeft u vragen, neem dan contact op via info@sportraad.nl of 055-3604570.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

FietsMaatjes wil handbikers en fietsers koppelen

Straf_Werk Festival werkt aan toegankelijkheid

Dianne kon blade proberen dankzij Uniek Sporten

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×