Direct door naar content
Gratis en vrijblijvend kennismaken met de mooie rolstoeltennissport bij TV Rapiditas! afbeelding nieuwsbericht

Gratis en vrijblijvend kennismaken met de mooie rolstoeltennissport bij TV Rapiditas!

03 maart 2016

Tennisvereniging Rapiditas organiseert op zaterdag 19 maart een open dag. Voor iedereen die gratis en geheel vrijblijvend kennis wil maken met de tennissport tijdens een proeftraining. Je bent van harte welkom op ons tennispark aan de d’ Almarasweg 24 in Nijmegen.

Tennis is de tweede sport van ons land. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan. En dat is niet zo gek, want iedereen kan leren tennissen, de sport is flexibel in te passen in je leven, goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden.

De tennissport daagt je uit! Neem jij de uitdaging aan? Kom dan naar Rapiditas. Voor rackets en ballen wordt gezorgd, inschrijven is niet nodig en het kost niets!

Rolstoeltennis
Er worden op 19 maart verschillende proeflessen gegeven. We starten van 11.30 tot 12.15 uur met het rolstoeltennis. Iedereen die voor het sporten aan een rolstoel gebonden is, nodigen we van harte uit. Als je zelf geen sportrolstoel hebt, dan kun je er tijdens de proefles één lenen. Wel vragen we je om je van te voren op te geven via trainers@tvrapiditas.nl, zodat we voor voldoende rolstoelen kunnen zorgen.

Loterij voor de Esther Vergeer Foundation
Tijdens deze Open Dag wordt er ook een loterij georganiseerd met als hoofdprijs gratis zomertrainingen. De opbrengst gaat naar de Esther Vergeer Foundation. Zij zetten zich in om kinderen met een lichamelijke beperking structureel in hun eigen omgeving te laten sporten. 

Meer informatie is te vinden op de website www.tvrapiditas.nl of mail naar trainers@tvrapiditas.nl.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zelfstandig ‘vliegen’ met speciale brace

Olympic Festival: demonstratieduel rolstoelhandbal grote blikvanger op dag van inclusie

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×