Direct door naar content
Maak kennis met rolstoeltennis bij TV Beekhuizen  afbeelding nieuwsbericht

Maak kennis met rolstoeltennis bij TV Beekhuizen

08 april 2016

Op zondag 22 mei organiseert TV Beekhuizen in samenwerking met de Esther Vergeer Foundation en Uniek Sporten een opendag voor rolstoeltennis. De open dag is voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking tussen de 6 en 18 jaar oud. Plezier maken staat voorop. Al spelenderwijs kunnen kinderen en jongeren kennismaken met rolstoeltennis. Het doel is om de open dag als impuls te gebruiken om daarna de kinderen en jongeren binnen de veilige en plezierige omgeving van TV Beekhuizen lid te laten worden.

De open dag start om 09:30 uur en eindigt om 12:30 uur. Kinderen en jongeren die willen leren rolstoeltennissen kunnen zich gratis aanmelden via regien@esthervergeerfoundation.nl. Esther Vergeer is er zelf ook bij en de Foundation zorgt voor sportrolstoelen!

Volwassenen
In de middag organiseert TV Beekhuizen een clinic voor volwassenen die kennis willen maken met rolstoeltennis.

Join the Club!
Join the Club van de Esther Vergeer Foundation zorgt er daadwerkelijk voor dat de kinderen op de juiste plek bij de vereniging terecht komen en men bij de vereniging er klaar voor is om lichamelijk gehandicapte kinderen op een plezierige, veilige manier een plaatsje bij de vereniging te geven. De Esther Vergeer Foundation neemt letterlijk alle drempels weg en biedt zowel de kinderen/ouders als ook de vereniging de helpende hand. Het doel is altijd om zoveel mogelijk lichamelijk gehandicapte kinderen, zo dicht mogelijk in de buurt te laten sporten. De Esther Vergeer Foundation streeft niet naar een eenmalige kennismaking maar naar een meerjarige verbinding tussen kind en vereniging. Juist omdat de Esther Vergeer Foundation er van overtuigd is dat lid zijn van een sportvereniging een gehandicapt kind helpt om sterker en zelfstandiger deel uit te maken van de maatschappij en vooral ook het plezier in het leven vergroot!

Geïnspireerd raken? Bekijk dan het filmpje van de open dag in Alphen aan den Rijn hieronder. Tot zondag 22 mei bij TV Beekhuizen, Beekhuizenseweg 99 in Velp.

Goede doelenactie
In een eerder bericht meldden we al dat TV Beekhuizen ook meedoet aan een goede doelenactie t.b.v. rolstoeltennis. Je kunt nog steeds stemmen.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Stijg boven jezelf uit in een klimhal!

Kris: “Dansen in mijn rolstoel gaat vanzelf”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×