Direct door naar content
Inlooptraining G-basketbal de Batouwe in Bemmel  afbeelding nieuwsbericht

Inlooptraining G-basketbal de Batouwe in Bemmel

12 april 2016

Vind je het leuk om te basketballen? Wil je je lekker uitleven? Nieuwe vrienden maken? En de lay-up leren? Kom dan op zaterdag 28 mei en/of 4 juni kennismaken met G-basketbal bij de Batouwe in Bemmel. 

Vanaf 30 augustus a.s. wil basketbalvereniging de Batouwe in Bemmel graag starten met het “Topteam”. Daarom organiseert de vereniging twee inlooptrainingen om te kijken of er vraag is naar G-basketbal. G-basketbal is bedoeld voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar, niet rolstoelafhankelijk, die zich primair vanwege hun verstandelijke en/of lichamelijke beperking niet kunnen meten met leeftijdsgenootjes bij een regulier basketbalteam. De inlooptraining vindt plaats op zaterdag 28 mei en zaterdag 4 juni van 10.00-12.00 in Sportcentrum de Schaapskooi, Sportlaan 3 te Bemmel. Bij de training wordt er veel aan basketbalspelen gedaan, maar vooral sfeer, pret en ook de techniek zijn belangrijk. De inlooptrainingen vinden eenmalig plaatst onder begeleiding van twee ervaren eredivisie speelsters van de Batouwe. Natuurlijk zullen er ook enkele vrijwilligers ondersteunen om de spelers te kunnen begeleiden. Het kader heeft ervaring in de begeleiding van sporters met een beperking. Kom jij ook een keer basketballen? De trainingen zijn gratis en je kunt alleen basketbal leren door te doen! Opgeven is niet verplicht, maar wel wenselijk. Dit doe je door een email te sturen naar topteam@batouwebasketbal.nl

Wilt u meer informatie over de opentrainingen en G-basketbal in Bemmel, dan kunt u contact opnemen met het topteam@batouwebasketbal.nl of Katja Opgenoort 06-15890803.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×