Direct door naar content
G-voetbal meeloopdag bij vv WWNA afbeelding nieuwsbericht

G-voetbal meeloopdag bij vv WWNA

20 april 2016

Voetbalvereniging WWNA uit Wenum Wiesel heeft met een aantal fanatieke en betrokken vrijwilligers het G-voetbal omarmd! Om te kijken of jij G-voetballen bij WWNA leuk vindt organiseren zij 21 mei aanstaande een voetbalclinic voor leerlingen, bewoners en cliënten van een organisatie etc.

Wij nodigen je van harte uit om zaterdag 21 mei kennis te maken met G- voetbal én met WWNA op Sportpark Wiesel, Wieselsedwarsweg 28 in Wenum Wiesel. Van 9.00 tot 12.30 zullen er 3 momenten zijn waarop de deelnemers kunnen aansluiten: van 9.00 tot 10.30, van 10.30 tot 11.00 en van 11.00 tot 12.30 uur.

Daarnaast is er voor de begeleiding, ouders en/of verzorgers tijd om in de kantine koffie te drinken terwijl de leerlingen, bewoners, cliënten aan het voetballen zijn. Er zullen dan vrijwilligers aanwezig zijn die antwoord kunnen geven op eventuele vragen die je hebt. Na elke training ontvangt elke deelnemer iets te drinken en een mooie bal met daarop de handtekeningen van de spelers van het 1e elftal van WWNA.

Wij horen graag van je of er leerlingen, bewoners, cliënten geïnteresseerd zijn om zaterdag 21 mei enthousiast mee te doen aan onze voetbalclinic. Opgeven kan via e-mail gvoetbal@wwna.nl of telefoonnummer 06-11327383. Vermeld in je mail op welk tijdstip je het liefste bij de clinic aanwezig wilt zijn. Je krijgt van ons een bevestiging van je deelname en van het tijdstip.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Stijg boven jezelf uit in een klimhal!

Kris: “Dansen in mijn rolstoel gaat vanzelf”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×