Direct door naar content
Voetbal+ Elst gaat beginnen! afbeelding nieuwsbericht

Voetbal+ Elst gaat beginnen!

10 mei 2016

Op woensdagavond 18 mei om 19:00 uur start de eerste inlooptraining G-voetbal onder de naam Voetbal+. Dit gebeurd met een kennismaking in het clubgebouw van s.v. Spero op sportpark de Pas in Elst. Voetbal+ is voor geïnteresseerden van circa 18 jaar en ouder met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Kom in sportkleding, want na het welkom ga je natuurlijk met elkaar het veld op om te voetballen. Er is een aparte kleedruimte voor dames en heren. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar alle liefhebbers zijn van harte welkom.

Initiatief
Voetbal+ is een gezamenlijk initiatief van de voetbalverenigingen Spero en Elistha en heeft ertoe geleid dat er een goede organisatie is samengesteld van begeleiders, trainers en vrijwilligers met voetbalkennis en een grote maatschappelijke betrokkenheid. 

De trainingen
De trainingstijd is van 19:30 uur tot 21:00 uur en zal worden vervolgd op de woensdagavonden 25 mei en 1, 8 en 15 juni. Na de training op 15 juni wordt overlegd hoe we na de zomerstop weer verdergaan.  

Meer informatie
Voor meer informatie of aanmelden voor de inlooptrainingen kun je contact opnemen met Frans Petersen via f345petersen@gmail.com of telefoonnummer 06-53792720.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zelfstandig ‘vliegen’ met speciale brace

Olympic Festival: demonstratieduel rolstoelhandbal grote blikvanger op dag van inclusie

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×