Direct door naar content
Wist je dat je Gym-Extra kan volgen in Elst? afbeelding nieuwsbericht

Wist je dat je Gym-Extra kan volgen in Elst?

18 mei 2016

Lekker bewegen door in een kleine groep te gymmen? Lenig en sterk worden? Nieuwe vrienden maken? En de koprol leren? Pak dan je sporttas en kom een keer op woensdagmiddag naar gymvereniging Elistha in Elst. 

De Gym-Extra groep is voor kinderen vanaf groep 3 die, om wat voor reden dan ook, een geringe of grote motorische achterstand hebben ten aanzien van hun leeftijdsgenootjes. Kinderen en jongeren die niet mee kunnen komen in de gewone lessen, bijvoorbeeld door gedragsproblemen en/of lichamelijke beperkingen (niet rolstoelafhankelijk), kunnen op woensdagmiddag komen gymmen bij GV Elistha in Elst.

Bij de gymlessen wordt door een gevarieerd aanbod met veel herhaling van basisgymnastiek-oefeningen gewerkt aan het verbeteren van de motoriek, maar ook sfeer en pret zijn belangrijk. De lessen worden gegeven in de kleine zaal van de Kruisakkers, een veilige zaal waar je goed kunt sporten. De les vindt plaatst onder begeleiding van de ervaren trainster Nicky Spanbroek op woensdag van 16.30-18.00 uur. Kom jij ook een keer gymmen? De eerste drie lessen zijn gratis en dan kunnen ouders en/of verzorgers via de ramen of langs de zijkant in de zaal naar de les kijken.

Wilt u meer informatie over Gym-Extra of over aangepast sporten, dan kunt u contact opnemen met Christine Vilier via info@elistha.nl of via 0481-374090

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zelfstandig ‘vliegen’ met speciale brace

Olympic Festival: demonstratieduel rolstoelhandbal grote blikvanger op dag van inclusie

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×