Direct door naar content
Special Gym voor kids start in Westervoort met gratis proeflessen afbeelding nieuwsbericht

Special Gym voor kids start in Westervoort met gratis proeflessen

19 mei 2016

Kinderen sporten en spelen graag. Ook kinderen met een beperking of chronische ziekte. Daarom start er een nieuwe gymles speciaal voor kinderen van 3 t/m 6 jaar met een beperking of langdurige ziekte. In de maand juni kunnen zij gratis meedoen aan proeflessen bij gymnastiekvereniging Aldo in Westervoort.

Plezier maken staat voorop!
Spelenderwijs nemen de kinderen deel aan allerlei bewegingsactiviteiten en verleggen zo steeds verder hun grens. Er wordt naar gestreeft dat de kinderen zich ontwikkelen en dat hun zelfvertrouwen groeit. Maar vooral heel veel plezier maken staat voorop. Hierdoor kunnen kinderen op eigen tempo en eigen niveau:
- meer zelfvertrouwen ontwikkelen
- beter bekend raken met hun lichaam
- samenwerken met andere kinderen in een klein groepje
- gymmen en bewegen

Allerlei activiteiten
De kinderen gaan lekker bewegen op muziek en werken met kleine materialen. Ook gaan ze spelenderwijs de basisvormen van bewegen aanleren zoals klimmen, klauteren, balanceren, springen, rollen enzovoorts.

Wanneer en waar?
De lessen vinden plaats op zaterdag 4, 11, 18 en 25 juni van 12.30 tot 13.30 uur in de grote gymzaal, in De Nieuwhof te Westervoort. Kom gezellig kennismaken met de begeleiding, doe lekker mee, ervaar hoe uw kind het vindt en hoe leuk het is. Bij voldoende belangstelling gaat Aldo na de zomervakantie door met reguliere lessen op elke zaterdag van 12.30 tot 13.30 uur.

Samen met papa of mama
Tijdens de les mag er een ouder bij blijven. Graag zelfs! Want u kent uw kind het beste en u kunt gewoon genieten van het plezier en de vorderingen van uw kind. Bij elke les is er even een pauze, zodat de kinderen wat kunnen vertellen en zo nodig even uitrusten.

Deskundige begeleiding
Hermien Bergervoet geeft al meer dan 30 jaar gymles aan jonge kinderen. Ook heeft zij de opleiding Special Gym succesvol afgerond. Mensen uit de wijde omgeving komen speciaal naar ALDO voor haar ouder-peutergymlessen.

Meer informatie
Heeft u vragen of interesse?  Stuur dan een e-mail naar Hermien Bergervoet of bel 06-19064309. 

 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Uniek Sporten is het wapen voor meer paralympisch succes”

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×