Direct door naar content
Lancering Uniek Sporten in Zeeland afbeelding nieuwsbericht

Lancering Uniek Sporten in Zeeland

08 juni 2016

Waar kun je in Zeeland sporten en bewegen als je een beperking hebt? De app en website van Uniek Sporten geven antwoord op deze vraag! Download de gratis app op je mobiele telefoon of tablet of kijk op www.unieksporten.nl en je kunt snel vinden welke sporten er in jouw regio te beoefenen zijn.

Zeeland is de eerste provincie met een compleet overzicht. Om dit te vieren, worden de app en website voor Zeeland op donderdag 9 juni 2016 tussen 16.30 en 17.00 uur gelanceerd door gedeputeerde Jo-Annes de Bat. De lancering vindt plaats tijdens de rolstoelhockeytraining van Sportclub Gehandicapten Beveland (SGB) in het Omnium te Goes.

In 1998 lanceerde SportZeeland de ‘sportwijzer’, een boek waarin alle Zeeuwse sport- en beweegactiviteiten voor mensen met een beperking te vinden waren. In 2008 werd de sportwijzer gedigitaliseerd een website. Vanaf nu is de informatie beschikbaar via de app en website van Uniek Sporten. Een ontwikkeling waar we trots op zijn.

SportZeeland heeft er bewust voor gekozen om aan te sluiten bij het landelijke initiatief Uniek Sporten vanuit het Fonds Gehandicaptensport. Vanaf 9 juni 2016 kunnen alle Zeeuwse sport- en beweegaanbieders, inwoners en zorginstellingen gebruik maken van Uniek Sporten.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zo ziet een inclusieve sportvereniging eruit

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×