Direct door naar content
Sportavond Bemmel in de Nationale Sportweek afbeelding nieuwsbericht

Sportavond Bemmel in de Nationale Sportweek

27 juli 2016

Op woensdag 21 september 2016 vindt er op sportpark Ressen in Bemmel een sportavond plaats voor mensen met een beperking. Op deze avond kunnen zij deelnemen aan drie sportactiviteiten, waaronder voetbal, hockey en basketbal. De desbetreffende sporten worden alle drie momenteel al aangeboden voor mensen met een beperking. De organisatie is in handen van de sportverenigingen MHC Bemmel 800, Sportclub BemmelBatouwe Basketbal en Uniek Sporten. Om sportdeelname te stimuleren en de deelnemers een sportieve avond te laten beleven organiseren de genoemde clubs een sportavond vol beweging en gezelligheid.


Hockey, voetbal, basketbal en meer..
De deelnemers worden verwacht om 18.00 uur in sportkleding bij MHC Bemmel 800, Ressensestraat 30c in Bemmel. De sportavond is bedoeld voor mensen met een beperking: meisjes en jongens, vrouwen en mannen, ongeacht leeftijd en aard van de beperking. De eerste 5 minuten zullen de verenigingen een korte pitch geven over de mogelijkheden binnen hun vereniging. Daarna gaat iedereen aan de slag en worden alle sporten 20 minuten beoefend. Ook is er informatie te krijgen over aangepast sporten en de mogelijkheden binnen de regio. Om 19.30 uur wordt de avond afgesloten met het gezamenlijk drinken van een glaasje ranja of water. 

Aanmelden en meer informatie
Wil je deelnemen aan de sportavond, dan vragen we je om je aan te melden bij Chantal Migo via c.migo@unieksporten.nl. Voor meer informatie over de sportdag kun je contact opnemen met Chantal Migo via 026–352 38 50 

Van 17 t/m 25 september 2016 is het weer de Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Kijk in onze agenda wat er deze week allemaal te doen is in de regio Arnhem.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Bouw je rolstoel om tot Disney-voertuig

Koninklijke onderscheiding voor Edwin de Wolf

De Week van de Toegankelijkheid komt eraan

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×