Direct door naar content
Themabijeenkomst rondom autisme afbeelding nieuwsbericht

Themabijeenkomst rondom autisme

27 juli 2016

Op 20 september, van 19:00 uur tot 22:00 uur, organiseren Mikado, Zorgburo de Liemers en Uniek Sporten een themabijeenkomst over autisme. De bijeenkomst zal plaatsvinden in de kantine van DVV te Duiven aan de Westsingel 35. Bent u trainer, coach of vrijwilliger en werkt u met mensen met autisme? Of heeft u op andere wijze ervaring met deze stoornis en wilt u graag meer weten? Meldt u zich dan snel aan.

Zorgburo de Liemers is een organisatie die zich richt op het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme en een normale begaafdheid. Zij begeleiden hen op alle mogelijke levensgebieden (school, werk, vrijetijdsbesteding). Louis Sloots, directeur van Zorgburo de Liemers, zal samen met een ervaringsdeskundige (asperger) vertellen over deze stoornis.

Mike Splithof van Uniek Sporten zal deze avond aanwezig zijn en kort wat vertellen over aangepast sporten.  

Wél opgeven, geen entreekosten
Wilt u bij deze themabijeenkomst aanwezig zijn? Schrijf u dan in bij Bart Hoesté via b.hoeste@mikado-welzijn.nl.De kosten voor deze bijeenkomst worden gesponsord door Uniek Sporten en dus is deelname aan deze bijeenkomst gratis. Eventuele consumpties zijn wel voor eigen rekening.

Van 17 t/m 25 september 2016 is het weer de Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Kijk in onze agenda wat er deze week allemaal te doen is in de regio Arnhem.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×