Direct door naar content
Sportavond voor mensen met een beperking in Zevenaar afbeelding nieuwsbericht

Sportavond voor mensen met een beperking in Zevenaar

29 augustus 2016

In het kader van de Nationale Sportweek en de start van het sportseizoen organiseren DCS, HVZ en DJF Dance Center in samenwerking met Uniek Sporten een sportavond voor mensen met een beperking. Op maandagavond 19 september kunnen zij gratis en vrijblijvend kennismaken met verschillende activiteiten op sportpark Hengelder. Iedereen is welkom op deze avond, ongeacht leeftijd en beperking. Het doel van deze sportavond is nieuwe leden werven en de mogelijkheden van sport- en bewegen voor mensen met een beperking onder de aandacht te brengen. Om sportdeelname te stimuleren zetten de drie sportaanbieders ‘hun deuren open’ voor mensen met een beperking. Daarnaast worden de huidige leden uitgedaagd iemand mee te nemen naar de sportavond om samen de start van het seizoen te beleven.

DJF Dance Center verzorgt de warming-up en vervolgens kan er kennisgemaakt worden met voetbal en hockey tijdens een avond vol ontspanning en plezier. Uniek Sporten, het loket voor aangepast sporten, zal deze avond aanwezig zijn om informatie te delen en alle vragen omtrent aangepast sporten te beantwoorden. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over het vinden van een geschikte vorm van sport of bewegen, financiële ondersteuning of het zoeken van een maatje.

De sportavond wordt op maandag 19 september om 19.00 uur afgetrapt in het clubhuis van DCS Zevenaar op Sportpark Hengelder (Hengelder 2, 6902 PA Zevenaar). De deelnemers worden in sportieve kleding op het sportpark verwacht. Uiterlijk om 20.30 uur wordt de avond afgesloten in het clubhuis met een drankje. Ben je nieuwsgierig, heb je vragen of wil je aanmelden? Neem dan contact op met Mike Splithof. Vooraf aanmelden is gewenst, zodat de organisatie ongeveer weet waar men rekening mee kan houden. 

Van 17 t/m 25 september 2016 is het weer de Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×