Direct door naar content
Kom naar de informatiemarkt: effe anders sporten afbeelding nieuwsbericht

Kom naar de informatiemarkt: effe anders sporten

03 september 2016

Sporten en bewegen is belangrijk en gezond voor iedereen. Het maakt wat ons betreft niet uit of je een beperking hebt of niet. Helaas is het nog niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms weet je niet wat je allemaal kunt doen. Soms is het lastig om een eerste stap te zetten. Of soms is het er gewoon nog niet van gekomen. Daarom organiseren we middenin de Sportweek een Effe anders sportmarkt.

De markt richt zich op structuur-behoeftige kinderen, kinderen met een beperking in ontwikkeling, chronisch zieken en mensen met een  lichamelijke beperking uit de wijken Immerloo, Malburgen en ’t Duifje. Maar verder is natuurlijk iedereen welkom. We houden deze markt op woensdag 21 september van 15.00 uur tot 17.00 uur bij Jeugdplein De Hobbit (Zwanebloemlaan 2a, Arnhem).

Deelnemers aan de markt zijn onder andere schermclub Lancelot, Mountain Network, Sportbedrijf Arnhem met speciale zwemlessen, Scaramouche schermen, Olympus Gym, Stichting Rijnstad, Fysiotherapie oud zuid / Dikke Schik, Volar (zitvolleybal), Uniek Sporten en Kinderclub effe anders.

Van 17 t/m 25 september 2016 is het weer de Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Kijk in onze agenda wat er deze week allemaal te doen is in de regio Arnhem.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Mitch en Chantal vonden in handbike nieuwe kracht

Begin nu met bocce voor de Special Olympics!

Liveshow G-sportweekend Inside met Hans Kraay

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×