Direct door naar content
Clinic rolstoeltennis op Thialf playground afbeelding nieuwsbericht

Clinic rolstoeltennis op Thialf playground

06 september 2016

TV Beekhuizen organiseert in samenwerking met Sportbedrijf Arnhem en Uniek Sporten een clinic rolstoeltennis.

Op dinsdag 20 september kun je om 16.30 uur kijken naar een rolstoeltennis demonstratie. Om 17.00 uur kan iedereen zelf meedoen aan de rolstoeltennis clinic. Deze clinic wordt gegeven door Joop Broens. De demonstratie en de clinic vinden plaats op de Thialf Playground in Arnhem (Zij-ingang Thialf CA - Thiemestraat 46, Arnhem).

De sportrolstoelen en het overige materiaal is aanwezig. Uiteraard mag je ook gebruik maken van je eigen rolstoel.

Lijkt je leuk om vrijblijvend kennis te maken met deze sport? Meld je dan aan bij Marjan Begemann via m.begemann@tvbeekhuizen.nl of 06-26220360.

Voor de start van de clinic wordt er een demo rolstoeltennis gegeven onder leiding van Joop Broens. Hij is 53 jaar en sinds 1987 tennistrainer. Sinds 2005 geeft hij fulltime rolstoel tennistraining in combinatie met conditie en mobiliteit training. Daarnaast geeft hij rolstoeltraining aan zowel beginnende tot (inter)nationale toppers, waarvan een aantal meedoen aan de Paralympics in Rio de Janeiro. Wil je meer weten kijk dan op zijn website: www.tennisjoopbroens.com

Van 17 t/m 25 september 2016 is het weer de Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

De sportieve ambassadeur neemt je mee!

Man zonder benen beklimt berg in Nepal

Irma Sluis in nieuw tv-programma met doven

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×