Direct door naar content
Wil jij naar de Paralympische Spelen in Tokio? afbeelding nieuwsbericht

Wil jij naar de Paralympische Spelen in Tokio?

19 september 2016

De Paralympische Spelen in Rio zijn net achter de rug en met prachtige resultaten. Maar het houdt niet op na Rio. In 2020 zijn de Paralympische Spelen in Tokio en daarom is NOC*NSF op zoek naar nieuw talent!

Op zondag 6 november vindt in Amsterdam de achtste Paralympische Talentdag plaats. Tijdens deze dag beoordelen bondscoaches van verschillende zomersporten de potentie van de ingeschreven sporters. NOC*NSF en de sportbonden bieden de meest kansrijke sporters de mogelijkheid om direct in het programma van de nationale selectie opgenomen te worden. Als een langere weg nodig is, wordt gezorgd voor een goede trainingssituatie.

Ze zijn op zoek naar jongeren tussen de 12 en 35 jaar met een handicap. Deze handicap kan verschillen van het missen van drie vingers tot het hebben van een dwarslaesie. Er staat een Paralympische sportwijzer online staan waarin de sporten en de verschillende handicaps worden benoemd. Denk jij dat je het in je hebt? Kom dan naar de Paralympische Talentdag! Aanmelden kan via de website van NOC*NSF.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Hoe kies je een sport voor jouw kind met autisme?

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zelfstandig ‘vliegen’ met speciale brace

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×