Direct door naar content
Autisme informatiemarkt in Apeldoorn afbeelding nieuwsbericht

Autisme informatiemarkt in Apeldoorn

12 oktober 2016

Het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG) organiseert op donderdag 10 november 2016 van 19.00- 21.00 uur een autisme informatiemarkt met workshops in het Kristal in Apeldoorn, Distelvlinderlaan 180 (ingang Brasserie). De markt is vrij toegankelijk, iedereen is van harte welkom.

De Autisme informatiemarkt is bedoeld om belangstellenden kennis te laten maken met de vele verschillende organisaties in Apeldoorn en omgeving die diensten aanbieden op het gebied van ondersteuning bij autisme. Bezoekers treffen hier organisaties die zich richten op het verstrekken van informatie en advies, opvoeding en onderwijs, vrije tijd, begeleiding, zorg en wonen.

Tijdens de markt is er extra aandacht voor jongeren/jong volwassenen met autisme. Voor hen is o.a. een interactief programma, waarin kennis gemaakt kan worden met verschillende sportvormen, zoals (kick)boksen en de dynamische CORE-Training. Ook zullen er deze avond verschillende informatieve filmpjes gedraaid worden.

Tijdens de markt kunnen de bezoekers zich ook aanmelden voor deelname aan een Autisme Belevings Wandeling: een wandeling door het Kristal zal laten zien dat omgevingsfactoren sterk bepalend zijn voor het welzijn van iemand met autisme. De wandelingen worden begeleid door mensen met autisme.

Voor vragen of voor het aanmelden voor ene informatiestand kunt u terecht bij Donate van Rijswijk, coördinator SAG van MEE Veluwe donate.vanrijswijk@meeveluwe.nl of (055) 5269200.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×