Direct door naar content
Doen jullie ook mee aan het jubileumtoernooi van v.v. Jonge Kracht? afbeelding nieuwsbericht

Doen jullie ook mee aan het jubileumtoernooi van v.v. Jonge Kracht?

29 november 2016

Bij steeds meer verenigingen is het de gewoonste zaak van de wereld dat spelers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking volwaardig lid zijn, zo ook bij v.v. Jonge Kracht. De G-afdeling van v.v. Jonge Kracht bestaat al 20 jaar! Een goede reden om een eigen G-voetbaltoernooi te organiseren. Daarom nodigt v.v. Jonge Kracht alle G-voetbalverenigingen uit om deel te nemen aan het jubileumtoernooi van zaterdag 20 mei 2017. 

Voetbalverenigingen kunnen zich inschrijven in verschillende klassen. Op deze wijze hoopt de vereniging een juiste indeling te kunnen maken op passend niveau, maar vooral hoopt de vereniging op een sportieve strijd met heel veel plezier. Verengingen die zich inschrijven hoeven geen inschrijfgeld te betalen. Ook wordt er voor iedere deelnemer en begeleider een lunchpakket verzorgt. Hiervoor is het wenselijk om vooraf het aantal deelnemende spelers en begeleiding door te geven aan de organisatie. 

In verband met de organisatie van het toernooi verzoekt v.v. Jonge Kracht u om vóór 1 februari 2017 een email te sturen (trudyenben09@gmail.com) of te bellen naar de organisatie (06-34399982) . U ontvangt vervolgens een inschrijfformulier van de organisatie. 

De spelers van v.v. Jonge Kracht hopen jullie te mogen verwelkomen op sportpark “Schalkshof”, Churchillstraat 2 te Huissen. 

Aanbevolen berichten

Train mee met de Oranje Zitvolley Dames

Laat anderen jouw beperking ervaren met workouts

Blinde filmregisseur maakt Hollywoodfilm

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×