Direct door naar content
Update: project Unleash 2.0 Woonzorgnet afbeelding nieuwsbericht

Update: project Unleash 2.0 Woonzorgnet

22 december 2016

In een eerder bericht op onze Facebook-pagina lieten we zien dat Woonzorgnet, locatie de Keijenberg, is gestart met met trainen voor een wereldrecordpoging. De deelnummers zullen gaan sporten in 4 landen in 24 uur, oftewel UNLEASH 2.0! 

Op vrijdag 9 juni 2017 zullen zij de daadwerkelijke recordpoging doen door met een busje af te reizen naar Duitsland, Belgie en Luxemburg om uiteindelijk in Nederland af te sluiten. Inmiddels zijn de deelnemers onder leiding van Robbert-Jan van Heeckeren wekelijks flink aan het trainen. Enkele deelnemers verwoorden het als volgt:

''De recordpoging is voor mij: team gevoel, plezier, werken aan mijn gezondheid
en maanden lang een woowwwww-gevoel!'' - Rutera Kreeft
 
''De recordpoging is de climax van alle hoogtepunten in mijn leven.'' - Rob Heikens
 
''Het eerste gevoel rond de recordpoging is euforie, een geluksgevoel dat niet te 
bevatten is.'' - Dietrik de Lange
 
''Blijdschap en trots zijn de eerste woorden die bij me boven komen als we het
record mogen breken. Een goed gevoel en voldaan zijn is het gevoel van de voorbereiding op dit moment.'' - Renske Verhees

Trainer Robbert-Jan kijkt er als volgt tegenaan: 

"We hebben een waanzinnig goede training met het Unleash Team gedaan in Wellnesscentrum Oosterbeek. Geweldig dat we daar te gast mochten zijn en dank aan Bas ter Haar voor al het regelwerk hiervoor. Het team heeft nieuwe record-shirts in ontvangst mogen nemen en we hebben een start gemaakt met het promoten van gezonde leefstijl. Alle teamleden hebben shakersbekers en kunnen in de morgen, na de training een eiwitshake gaan nemen voor opbouw/herstel. Het Unleash Team loopt prima op schema en we stappen dan ook vol gemotiveerd in de volgende fase!"

Unleash 2.0 en dus de recordpoging gaat op 9 juni 2017 eindigen in Renkum. De aanloop naar deze dag en de recordpoging zelf kunnen jullie volgen via de Facebook-pagina's van Woonzorgnet en Uniek Sporten regio Arnhem/Nijmegen en daarnaast de website van Uniek Sporten.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zelfstandig ‘vliegen’ met speciale brace

Olympic Festival: demonstratieduel rolstoelhandbal grote blikvanger op dag van inclusie

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×