Direct door naar content
Bijeenkomst deskundigheidsbevordering Aangepast Sporten afbeelding nieuwsbericht

Bijeenkomst deskundigheidsbevordering Aangepast Sporten

11 januari 2017

Op 24 en 26 januari vindt de bijeenkomst ‘deskundigheidsbevordering Aangepast Sporten Regio Alkmaar’ plaats. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Castricum, Uitgeest, Bergen, Heiloo en Langedijk.  De bijeenkomsten bestaan uit verschillende presentaties en een interactieve sessie, die ingaat op het belang van sport voor mensen met een beperking in de regio Alkmaar.

Voor wie?
Medewerkers van sociale teams, zorginstellingen, buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen en verenigingsondersteuners van sportverenigingen (met of zonder aanbod voor mensen met een beperking), ambtenaren Sport, WMO consulenten en andere belangstellenden.

Voor verenigingen / sportaanbieders worden er in het voorjaar een aparte bijeenkomsten georganiseerd.

Waar?
24 januari 2017 19.00-22.00 uur Sportcomplex De Meent Alkmaar

26 januari 2017 13.30-16.00 uur Gemeentehuis Castricum

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een email te sturen aan aangepastsporten@alkmaarsport.nl, t.a.v. Pascale de Hoogh, coördinator aangepast sporten Regio Alkmaar. Vermeld in uw email bij welke bijeenkomst u aanwezig wilt zijn. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 januari 2017.

Meer informatie
Voor vragen of voor meer informatie m.b.t. net aangepast sporten, kunt u contact opnemen met de coördinator Aangepast Sporten in de regio Alkmaar, Pascale de Hoogh, via aangepastsporten@alkmaarsport.nl of 06-11149728.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Uniek Sporten is het wapen voor meer paralympisch succes”

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×