Direct door naar content
Special Sports Event Elst keert terug afbeelding nieuwsbericht

Special Sports Event Elst keert terug

16 januari 2017

Na de succesvolle G-sport clinic in september 2015 volgt twee jaar later een tweede editie. De tweede sportdag gaat plaatsvinden op zondag 10 september 2017 met weer een geweldig programma en dit jaar onder de naam: Special Sports Event. De organisatoren; Spero, Elistha, HCOB, Uniek Sporten (teamlid Overbetuwebeweegt.nl) en Driestroom krijgen versterking van Gemini, ETV de Helster, EZ & PC, MEE Gelderse Poort en Batouwe Basketball. 

Opnieuw is het doel om jong en oud met een beperking kennis te laten maken met sport, maar ook sportverenigingen kennis te laten met sporters met een beperking. De aanduiding G-sport is veranderd in Special Sports omdat de “G” onbedoeld de invulling kreeg van “geestelijk”, terwijl deelnemers met elke vorm van beperking welkom zijn.

De deelnemers kunnen verschillende sporten beoefenen zoals, voetbal, hockey, basketbal en nog veel meer. Ook zullen sportverenigingen en aanverwante organisaties zich presenteren in stands en kraampjes. Alle sporten die gepresenteerd worden kunnen door mensen met een beperking in de regio beoefend worden.

De sportdag vindt plaats op Sportpark De Pas, de Pas 3 in Elst dat wederom een feestelijke aankleding krijgt. De organisatie streeft er naar om een sportcoryfee aan te trekken om de deelnemers nog enthousiaster te maken. Extra aandacht zal worden besteed aan het vervoer van deelnemers en begeleiders van en naar huis. Dus is het vervoer een probleem? Dit jaar kun je zelfs worden opgehaald en thuisgebracht. 

Meer informatie? 
Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met de organisatie via de website van het Special Sports Event of telefonisch via 026-3523850.

 

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×