Direct door naar content
Nieuw aanbod in Bemmel: Neurofit  afbeelding nieuwsbericht

Nieuw aanbod in Bemmel: Neurofit

01 februari 2017

NeuroFit is een speciaal beweegprogramma voor mensen die na een beroerte (CVA) niet meer in staat zijn deel te kunnen nemen aan sportactiviteiten zoals die worden aangeboden door sportverenigingen, sportscholen of bijvoorbeeld de ouderenbond. 

Tijdens de NeuroFit bieden wij sport- en spelmomenten en gerichte oefeningen om de lenigheid, kracht en balans te trainen. Tijdens de NeuroFit train je met maximaal 6 personen tegelijk. Ook is er altijd een fysiotherapeut aanwezig tijdens de training die je kan helpen. De training wordt afgesloten met thee/koffie waarin je ervaringen met elkaar kan delen.

Ook als je moeilijk kan staan, lopen of rolstoel gebonden bent, ben je van harte welkom om deel te nemen. Voor dat je begint met de Neurofit wordt er eerst een intake gepland. Tijdens de intake wordt er besproken wat je allemaal nog kan en wat je graag met de training zou willen bereiken. 

Neurofit is een initiatief van Fysiotherapie Fitpunt in samenwerking met Uniek Sporten en de gemeente Lingewaard. Samen streven we naar een optimale doorstroom na de revalidatie waarmee de fysieke fitheid behouden blijft. Deelname aan de NeuroFit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dankzij een subsidie van de gemeente Lingewaard zijn de kosten voor de NeuroFit in 2017 slechts 65,- voor 16 lessen. De lessen zijn op vrijdag van 15.00 tot 16.00 uur en worden gegeven in de oefenruimte van Fysiotherapie Fitpunt.

Heb je vragen, stuur dan bij voorkeur een mailtje naar info@fitpunt.nl en Fysiotherapie Fitpunt neemt contact met je op. Om een afspraak te maken voor de intake, kan je het beste even bellen, telefoonnummer 0481-454425. 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×