Direct door naar content
Ja ik heb een sportvraag én kom graag langs bij het sportloket! afbeelding nieuwsbericht

Ja ik heb een sportvraag én kom graag langs bij het sportloket!

28 februari 2017

Elke dinsdag middag tussen 14.00-16.00 uur is de buurtsportcoach aangepast sporten aanwezig in het Rode Kruis ziekenhuis Beverwijk met haar SPORTLOKET.

Vorige week waren de eerste bezoekers langs gekomen met hun sportvragen. Klant X was naar aanleiding van het krantenartikel naar het sportloket gekomen. Hij had een gebroken arm en had van zijn arts gehoord dat sporten hem kon helpen bij de genezing van zijn arm, door de goede doorbloeding. Hij had geen idee wat er mogelijk was en kwam samen met de coach op nieuwe ideeën. Eén van de mogelijkheden waar dhr. zich wel in kon vinden was Tai Chi.

Ook kwam Klant Y op binnen gelopen in het sportloket. Hij had net een week geleden een liesbreuk operatie achter de rug. Hij wilde graag inbeweging blijven, maar op het moment nog met zo min mogelijk weerstand. Aqua-joggen is voor hem een goede optie.

Heeft u ook zo'n sportvraag? Kom langs en stel u vraag. Ook al heeft u geen idee, wat u nou zou kunnen doen, al pratende komen we erachter. U kunt ook bellen (06-19080102) of mailen (sportadvies@heliomare.nl) voor een afspraak.

Tot ziens in het Rode Kruis ziekenhuis Beverwijk tussen 14.00-16.00 uur!

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Kijktip: Netflix-docu ‘Crip Camp’

Michiel bedacht een ‘blindengeleide robot’

De beste sporten met een meervoudige beperking

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×