Direct door naar content
Buddies zoekt jou! afbeelding nieuwsbericht

Buddies zoekt jou!

08 maart 2017

Voor veel van ons is het hebben van een sociaal netwerk vanzelfsprekend. Gezellig met een vriend of vriendin op een terras bijkletsen, een bioscoopavond of misschien wel lekker samen sporten en bewegen. Dit soort momenten zijn voor ons allen niet alleen leuk, maar ook erg belangrijk. Wat zou je zonder je vrienden/vriendinnen moeten? 

Toch is het hebben van een sociaal netwerk helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel jongeren in Nederland, met een licht verstandelijke beperking, zijn eenzaam. Hier wilt Buddies verandering in brengen. Al ruim 10 jaar is Buddies Nederland in alle regio’s actief en weet ieder jaar weer meer dan 400 jongeren met een licht verstandelijke beperking, tussen de 16 en 35 jaar in Nederland aan een maatje te helpen. 

Dit kunnen wij niet zonder jouw hulp. Ook in Arnhem zijn er op dit moment jongeren met een licht verstandelijke beperking, die op zoek zijn naar een maatje. Ben jij tussen de 16 en 35 jaar oud en wil je graag maatschappelijk betrokken zijn? Of zoek je misschien vanuit je opleiding naar een stage? Ervaar hoe leuk het is om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen en je wereld te verbreden. 

Ontdek de mogelijkheden en bezoek de website https://handicap.nl/buddies.

 

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Jonge rolstoeltennissers met TeamNL naar Tokio

Restyle je rolstoel met dit hippe haakwerk!

Steve Alexy is bodybuilder met CP

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×