Direct door naar content
Zaterdag 8 april: Open dag Rolstoeltennis Sint Pancras afbeelding nieuwsbericht

Zaterdag 8 april: Open dag Rolstoeltennis Sint Pancras

21 maart 2017

Op zaterdag 8 april organiseert Rolstoeltennis Sint Pancras een open dag en kunnen kinderen en volwassenen met een lichamelijke beperking kennis komen maken met rolstoeltennis.

Vereniging Rolstoeltennis Sint Pancras
Rolstoeltennis Sint Pancras heeft veel te bieden. Naast het spelplezier, ontwikkelt iemand door rolstoeltennis spelenderwijs kracht, coördinatie, conditie en rolstoelvaardigheid. Rolstoeltennis Sint Pancras heeft momenteel rond de 30 leden, waarvan 12 junioren en 18 senioren, in de leeftijd van 8 tot 72 jaar. De leden komen vanuit een groot deel van Noord-Holland, van Den Helder tot Amsterdam. Onze club vervult daarmee een meer dan regionale functie.

Kom naar onze Open Dag!
Het geloven in mogelijkheden en niet in beperkingen. Om deze reden zet vereniging rolstoeltennis Sint Pancras zich actief in om jong en oud, ieder op zijn niveau de mogelijkheid te bieden om te rolstoel tennissen. Op zaterdag 8 april kunnen kinderen en volwassenen met een lichamelijke beperking kennis maken met deze sport.

Zaterdag 8 april, 12.00 – 16.00 uur
Sporthal de Oostwal, Beverplein 2, Sint Pancras.

Neem voor meer informatie contact op met Jessica Derks via jessica.derks@hotmail.com of kijk op www.rolstoeltennissintpancras.nl

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Jonge rolstoeltennissers met TeamNL naar Tokio

Restyle je rolstoel met dit hippe haakwerk!

Steve Alexy is bodybuilder met CP

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×