Direct door naar content
Lopend meer bewegen en genieten van de buitenlucht! afbeelding nieuwsbericht

Lopend meer bewegen en genieten van de buitenlucht!

27 maart 2017

Er is bij atletiekvereniging DOKEV een nieuwe cursus lopend meer bewegen gestart! De cursus wordt gegeven op de dinsdag- en de vrijdagavond en is vooral bedoeld voor enthousiastelingen die graag in de buitenlucht actief zijn.

Juist de groep (aankomende) sporters die niet (meer) zomaar een paar kilometer kan (hard)lopen is welkom. Het hele programma is wandelend te doen. Ook de groep die aansluiting wil vinden op de reguliere trainingen kan meedoen en proeven aan het lopen in verenigingsverband. De doorstroom naar andere trainingsgroepen is goed geregeld. In en om de polder zijn er zoveel lopers langs de weg. Wil je meer begeleiding in looptechniek, ben je blessure gevoelig of wil je ervaren of het lopen in de groep je ligt; doe dan een keer vrijblijvend op proef mee. 

In de cursus wordt aandacht besteed aan wandel- en looptechniek. Kracht- balans- en behendigheidsoefeningen wisselen elkaar af. Dit gebeurt in een speelse vorm zodat de conditie spelenderwijs toeneemt en je lekker fit het voorjaar in gaat. De training wordt aan de individuele persoon aangepast. Bij voldoende deelname is er mogelijkheid verlening van de cusus. Ook is het mogelijk om aan te sluiten bij de reguliere atletiektrainingen (zie www.atletiekvereniging-dokev.nl).

Begeleiding door fysiotherapeut/jeugdatletiektrainster Bianca Huiberts. Voor verdere informatie en opgave Bianca Huiberts: telefonisch op 06-53198275) of via mail: biancahuiberts@ziggo.nl).

Tijdstip: Vanaf nu t/m 2 juni op de dinsdag- en vrijdagavond 19.15 - 20.15
Kosten: €40,- contant te voldoen bij aanvang van de cursus. Voor dit bedrag kun je zowel op de dinsdag- als de vrijdagavond trainen.
Locatie: De cursus wordt gehouden op en rond het complex van Atletiekvereniging DOKEV aan het Sportpark Kleine Sluis nr. 1 in Anna Paulowna. Kleed- en douchegelegenheid is aanwezig.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×