Direct door naar content
Sportbende van Amsterdam zoekt nieuwe leden voor versterking!  afbeelding nieuwsbericht

Sportbende van Amsterdam zoekt nieuwe leden voor versterking!

28 maart 2017

Vind jij het leuk om te sporten en vind jij dat iedereen dit moet kunnen doen? Met of zonder lichamelijke beperking? Sluit je dan aan bij de Sportbende van Amsterdam. Samen gaan wij hiervoor zorgen!

Samen met een aantal jongeren met en zonder beperking overvallen wij elk jaar vier verenigingen in Amsterdam om te kijken of iedereen, met of zonder lichamelijke beperking, hier mee kan doen. Je krijgt de kans om een trainer te interviewen. mee te doen bij een training van de vereniging en de locatie te testen op fysieke toegankelijkheid! De sportverenigingen die al bezocht zijn lopen erg uiteen, wat het erg leuk maakt! Zo heeft de Sportbende o.a. al een voetbal -, korfbal- , zwem – en een wielervereniging bezocht de afgelopen twee jaar!

Achteraf mogen jullie vervolgens vertellen wat jullie van de vereniging vinden. Wie weet past de vereniging wel iets aan door jouw advies en kunnen straks meer jongeren met lichamelijke beperking meedoen met het sporten!

Wil jij samen de Sportbende komen versterken? Ben je tussen de 16 en 26 jaar oud en woon je ook in de omgeving van Amsterdam? Meld je dan nu aan via s.gardeniers@reade.nl. Je hoort hierna snel van ons!

De Sportbende komt voort uit een samenwerking tussen CASA Reade en de gemeente Amsterdam.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zo ziet een inclusieve sportvereniging eruit

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×