Direct door naar content
Een fantastisch zeilweekend bij WV Zeewolde afbeelding nieuwsbericht

Een fantastisch zeilweekend bij WV Zeewolde

04 april 2017

Het weekend van 20 en 21 mei is voor WV Zeewolde een super weekend! Op 20 mei houdt de vereniging haar jaarlijkse Open Dag en het hele weekend is de vereniging gastvrouw voor Hansa Klasse Nederland en haar zeilers. De Hansa Klasse houdt haar eerste Kennismakings- en Trainingsweekend dat weekend bij WV Zeewolde. 

Open Dag zaterdag 20 mei
Alle activiteiten van de club worden getoond en er kan zelf aan diverse activiteiten worden deelgenomen om te kijken of je het leuk vindt. Je bent tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom op  Bolhaven 8. Deelname is gratis.

Kennismakings- en Trainingsweekend 20 en 21 mei voor Hansa zeilers
Dit weekend is in het leven geroepen om mensen die kunnen zeilen of die met iemand die kan zeilen willen zeilen, de beginselen van het wedstrijdzeilen aan te leren. Voor mensen die kunnen wedstrijdzeilen wordt er aandacht besteedt aan dat waar behoefte aan is. Deelname kost €14 voor niet leden van WV Zeewolde en €10 voor leden van WV Zeewolde.

Voor meer informatie over de Open Dag en of het Kennismakings- en Trainingsweekend voor Hansa zeilers stuur een mail naar hansa@wvzeewolde.nl of telefonisch met Wilma van den Broek via 06-50460904.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×