Direct door naar content
Uniek Wandelen regio Nijmegen afbeelding nieuwsbericht

Uniek Wandelen regio Nijmegen

13 april 2017

Uniek Wandelen is een platform dat meer mensen met een (verstandelijke) beperking structureel deel wil laten nemen aan wandelactiviteiten.

Wandelen is gezond, geeft plezier, vergroot de eigenwaarde en sociale contacten en draagt bij aan integratie. Er bestaan wandelgroepjes die lopen op verschillende dagen, frequenties en locaties en die de onderlinge samenwerking opzoeken. Momenteel gaat het om de wandelgroepen "Kiek ons Gaon", "Uniek Padje" en "Wandelclub de Klup". Daarnaast is er een "rolstoel groep" in oprichting.

Het initiatief Platform Uniek Wandelen moet ertoe leiden dat meer mensen met een (verstandelijke) beperking structureel kunnen gaan wandelen. Het Platform Uniek Wandelen wil en zal daar met alle plezier en volle energie ondersteuning aan verlenen!

Het uitgangspunt is om lokaal en bottom-up te werk te gaan. Dit betekent dat ouders/familie/begeleiders het initiatief nemen voor een wandelgroep. De begeleiding wordt zelf gefaciliteerd en de frequentie, de locatie, de afstand en het vertrek-/aankomstpunt staat dan volledig vrij.

Het Platform Uniek Wandelen initieert, ondersteund en stimuleert samenwerking en nodigt alle betrokkenen uit voor de bijeenkomsten van het Platform Uniek Wandelen waar ervaringen en ideeën uitgewisseld worden en samenwerking gezocht kan worden.

Meer informatie?
Het centrale informatiepunt bereikt u via een bericht aan Uniek Wandelen: uniekwandelenregionijmegen@gmail.com of per telefoon 06-57497903.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Stijg boven jezelf uit in een klimhal!

Kris: “Dansen in mijn rolstoel gaat vanzelf”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×