Direct door naar content
Special Kids Team de Treffers! afbeelding nieuwsbericht

Special Kids Team de Treffers!

14 april 2017

Voetbalvereniging de Treffers in Groesbeek start met een voetbalteam voor kinderen met een beperking. Het doel is om met sport en bewegen bezig te zijn en plezier te beleven in teamverband bij de vereniging. Iedereen kan zichzelf zijn en hoort erbij. Er is respect voor iedereen, met of zonder beperking!

Wil jij meedoen? Ben je tussen de 7 en 12 jaar? Kun je met anderen omgaan en samenwerken op het veld? Dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Iedere vrijdagavond kun je trainen. Als het lukt, gaan er zelfs wedstrijden gespeeld worden. Je mag eerst 4 trainingen vrijblijvend meedoen. Als je daarna lid wil worden, dan krijg je een kennismakingsgesprek. Er wordt dan gepraat met jou, je ouders en met een coordinator van de Treffers. Er worden afspraken gemaakt over hoe jij het beste mee kunt doen!

De Treffers zorgt voor trainers met ervaring. Ze hebben ervaring in het werken met en trainen van kinderen met een beperking. De trainers stimuleren het enthousiasme in de groep.

Meer informatie?
Heb je interesse en wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar: detreffers.jeugdsecretariaat@upcmail.nl

Vrijwilligers gezocht!
De Treffers zoekt nogvrijwilligers die zich in deze aanpak kunnen vinden. En ze zoeken leiders, begeleiders en/of verzorgers voor het Special Kids Team. Interesse? Stuur dan een e-mail naar: detreffers.jeugdsecretariaat@upcmail.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×