Direct door naar content
Aankondiging Sport op Maat week 2017 afbeelding nieuwsbericht

Aankondiging Sport op Maat week 2017

14 april 2017

Dit jaar bundelt Rotterdam Sport op Maat weer de krachten met Dirk Kuyt Foundation, Thuis op Straat, Gemeente Rotterdam en diverse andere partners om aangepast sporten in september in de spotlights te zetten. Tijdens de Sport op Maat week van 17 – 24 september zetten we in op drie onderdelen:

Mini Sport op Maat dagen verspreid door de stad
Op zondag 24 september zullen er op diverse locaties in de stad mini Sport op Maat dagen worden georganiseerd. Mensen met een beperking kunnen zo dichtbij diverse sport en beweegactiviteiten uitproberen die in de omgeving te beoefenen zijn. Sportaanbieders uit de omgeving worden namelijk uitgenodigd een clinic te komen geven. De clinics zullen worden gepromoot in de buurt.

Sport op Maat Scholensportdag
Op donderdag 21 september zal op Sportplaza Zuiderpark een grote, besloten sportdag plaatsvinden voor speciaal onderwijs-scholen die zich hier, na uitnodiging, voor aanmelden. Wil je als school zeker zijn van een plaatsje? Meld je dan alvast aan via de mail!

Kennis – en netwerkbijeenkomst
Op maandagavond 11 september (een week voor de Sport op Maat week) organiseert Rotterdam Sportsupport een congres voor trainers en bestuurders van sportverenigingen en andere partners betrokken bij het stimuleren van sport- en bewegen. De partners van de Sport op Maat week zullen tijdens dit congres enkele sessies over aangepast sporten toevoegen. Houdt uw e-mail in de gaten voor de uitnodiging en save the date.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Klim met je beperking omhoog in een klimhal!

Kris: “Dansen in mijn rolstoel gaat vanzelf”

De NOC*NSF Nationale Sportweek gaat van start!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×