Direct door naar content
Nationale Diabetes Challenge Eindhoven afbeelding nieuwsbericht

Nationale Diabetes Challenge Eindhoven

10 mei 2017

Eindhoven - Stap voor stap wandelen naar een actieve en vitale levensstijl!

Ook het Centrum voor Beweging en Therapie doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC). De Nationale Diabetes Challenge is bedoeld om mensen met diabetes te helpen bij het verbeteren van hun leefstijl en gezondheid. Omdat meedoen voor iedereen goed is zijn ook mensen zonder diabetes welkom om mee te wandelen. Het doel is om in 16 tot 20 weken te trainen naar een afsluitende vierdaagse in september. Tijdens de afsluitende vierdaagse wandelen we  5,10,15 of zelfs 20km. De vierde dag van de vierdaagse komen alle deelnemers samen op Sportcentrum Papendal om daar de slotafstand te wandelen op het NDC Festival.

Elke maandag om 19:00 wordt er een wandeltraining georganiseerd vanuit het Centrum voor Beweging en Therapie aan de Jasonstraat 3 te Eindhoven. Iedereen is van harte welkom om gratis deel te nemen en vooraf of nadien met elkaar een kopje koffie of thee te drinken. Dus wacht niet langer, verspreid het woord, meld je aan, alleen of met een wandelbuddy. Iedereen is welkom om aan te sluiten!

Meer info of meteen meedoen? Kijk op: www.nationalediabeteschallenge.nl.

Vragen over de Nationale Diabetes Challenge bij het Centrum voor Beweging en Therapie? Of wilt u een keer meewandelen? Neem contact op met: Peter Engels, Sport en Beweegcoach. Centrum voor Beweging en Therapie. Jasonstraat 3 Eindhoven.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

10 misverstanden over MS die ik steeds weer moet ontkrachten

Zelfstandig ‘vliegen’ met speciale brace

Olympic Festival: demonstratieduel rolstoelhandbal grote blikvanger op dag van inclusie

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×