Direct door naar content
De DCD loop zal a.s. zaterdag gehouden worden! afbeelding nieuwsbericht

De DCD loop zal a.s. zaterdag gehouden worden!

17 mei 2017

Op 20 mei wordt de zevende editie van de DCD loop gehouden. De organisatie heeft alles uit de kast gehaald om deze editie zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor iedere loper. De beginner en de gevorderde loper kan terecht bij de DCD loop. Voor de beginner is er de afstand over 5 kilometer over een autoluw en goed bewegwijzerde ronde vanaf de atletiekbaan van DEM door de Broekpolder en weer terug naar de atletiekbaan. De 10 kilometer loopt twee ronden. Voor-inschrijving voor de 5 en de 10 kilometer is nog mogelijk tot en met 18 mei. Daarna kan men nog inschrijven op de wedstrijddag zelf.

Onder de deelnemers die voor-inschrijven worden 15 functionele hardloopshirts verloot die door Intersport Veldhuis beschikbaar worden gesteld.

De DCD loop begint dit keer met de Kidsrun voor kinderen met een lichamelijke beperking. Inschrijven via s.groot@heliomare.nl. Voor de jeugd zijn er twee lopen. De 400 meter en de 1200 meter. Deelname aan deze loop voor de jeugd is gratis, ook als je geen lid bent van DEM. Na afloop is er voor elke deelnemer aan de jeugdloop een leuke verrassing. Inschrijven voor beide jeugdlopen kan op zaterdag 20 mei zelf. Ook bij de jeugdlopen wordt een T-Shirt verloot, beschikbaar gesteld door Mercedes dealer Gomes. Verder staat er op de atletiekbaan een springkussen voor de kleintjes en staat Marx O’Larry’s op de atletiekbaan met een ijscokar waar een lekker ijsje gekocht kan worden.

Tijdens deze zevende DEM Citadel DEM loop zal er ook aandacht gevraagd worden voor de RoPa run. De RoPa run is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

  • KidsRun start om 17.45 uur en is gratis (inschrijven s.groot@heliomare.nl)
  • Jeugdloop over 400 meter start om 18.30 uur en is gratis (inschrijven op de dag zelf)
  • Jeugdloop over 1250 meter start om 18.45 uur en is gratis (inschrijven op de dag zelf)
  • De 5 kilometer start om 19.15 uur
  • De 10 kilometer start om 19.15 uur
Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×