Direct door naar content
Decathlon één jaar in Arnhem: Join the team! afbeelding nieuwsbericht

Decathlon één jaar in Arnhem: Join the team!

23 mei 2017

Op donderdag 1 juni viert Decathlon haar éénjarige bestaan in Arnhem en gaat dit jubileumjubileum vieren met een sportvierdaagse van 31 mei t/m 3 juni. Op donderdag 1 juni staat aangepast sporten centraal. In samenwerking met Uniek Sporten regio Arnhem worden er clinics georganiseerd op het terein van Decathlon voor het voortgezet (speciaal) onderwijs en de zorg.

Programma donderdag 1 juni
Voor het voortgezet onderwijs worden er clinics rolstoelbasketbal en streethockey aangeboden door Basketball Experience NL en Streethockey Arnhem. Mariëndael Arnhem en Briant College doen mee vanuit het voortgezet speciaal onderwijs en het Olympus College vanuit het reguliere voortgezet onderwijs. De clinics starten rond 10.15 uur en voorafgaand aan deze clinics krijgen de leerlingen een rondleiding door de winkel. 

Om 12.00 uur is het de beurt aan Siza. In samenwerking met de bewegingsagogen van het Siza FitLife-programma komen deelnemers naar Decathlon voor een clinics tafeltennis en rolstoelschermen. Deze clinics worden aangeboden door de ISVA en Scaramouche. Uiteraard krijgen ook deze deelnemers een rondleiding door de winkel voorafgaand aan de clinics. Bij deze clinics is het ook mogelijk om aan te sluiten als je niet woonachtig bent bij Siza. Aanmelden hiervoor is niet nodig, maar zorg dat je om 12.00 uur bij Decathlon bent. Decathlon zit gevestigd in de Rijnhal (Olympus 1, 6832 EL Arnhem).

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×