Direct door naar content
SportFair Haarlemmermeer 2017: sport voor iedereen! afbeelding nieuwsbericht

SportFair Haarlemmermeer 2017: sport voor iedereen!

18 mei 2017

Zondag 28 mei 2017 staat gemeente Haarlemmermeer weer in het teken van de jaarlijkse SportFair. Het wordt de zevende keer dat SportFair plaats vindt bij de Toolenburgerplas. Ook voor mensen met een beperking is dit een mooie mogelijkheid om een beeld te krijgen van het sportaanbod in deze regio.

In Haarlemmermeer en omstreken zijn veel sportmogelijkheden voor mensen met een beperking. Maar helaas zijn deze mogelijkheden niet altijd bij iedereen bekend. De SportFair biedt jaarlijks een podium aan verenigingen en veel van de aanwezige verenigingen hebben ook een aangepast sportaanbod. Zo hebben Basketballvereniging Hoofddorp en badmintonvereniging BC Meershuttle beiden een afdeling voor rolstoelsporters, heeft Meerdance & Events een dansgroep voor deelnemers met een verstandelijke beperking en Atletiekvereniging Haarlemmermeer verschillende groepen met een aangepast sportaanbod. Kortom, ook voor sporters met een beperking is de SportFair de uitgelezen kans om kennis te maken met verschillende sportmogelijkheden.

Persoonlijk sportadvies op de SportFair
Voor persoonlijk sportadvies kunt u op deze dag terecht bij de kraam van Sportservice Haarlemmermeer. Onder andere de Buurtsportcoach en de regioconsulent Aangepast Sporten zijn aanwezig om u te woord te staan en mee te denken over sportgerelateerde vragen. Sport moet mogelijk zijn voor iedereen en Sportservice Haarlemmermeer heeft als missie om alle inwoners van Haarlemmermeer te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen.  

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Uniek Sporten is het wapen voor meer paralympisch succes”

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×