Direct door naar content
Rabo Bridge to Bridge: ook voor wheelers en handbikers! afbeelding nieuwsbericht

Rabo Bridge to Bridge: ook voor wheelers en handbikers!

24 mei 2017

Op zondag 10 september 2017 klinkt in hartje Arnhem het startschot voor de 32e editie van de Rabo Bridge to Bridge. Iedereen is welkom bij hét hardloopevenement van Arnhem. Van jong tot oud en van beginner tot topper. 

Na de pilot met handbikers en wheelers in de vorige editie, kunnen zij ook dit jaar meedoen aan dit event. Beide disciplines kunnen deelnemen aan de 6,22 Engelse Mijlen (EM), 10 kilometer. 

Missie
"De missie is waarvoor we staan. De missie heeft te maken met onze waarden en identiteit. Het zijn de basisbeginselen van de organisatie, beschreven in een aantal richtinggevende principes. Het zegt alles over wie we zijn en hoe we zullen omgaan met onze organisatie, sponsors, subsidieverstrekkers, deelnemers en toeschouwers."

De Bridge to Bridge is het belangrijkste hardloop evenement van Arnhem. Het is een evenement dat voor iedereen toegankelijk is. We bieden de lopers een uitdagend parcours over bezet en bevrijd gebied via de twee bruggen. Hiermee maken we bewust de verbinding met een belangrijk stuk historie van de stad: de Slag om Arnhem. Het is een evenement waar je met plezier aan deelneemt of naar komt kijken.

Visie
"De visie is waarvoor we gaan. Wat willen we bereiken? Hoe zien wij de Bridge to Bridge loop op een bepaald moment in de toekomst?"

De Bridge to Bridge is een sterk groeiend Arnhems hardloop evenement waarbij  het historisch perspectief van de stad centraal staat. Het is een beleving voor jong en oud, talenten en recreanten, voornamelijk uit Arnhem, maar zeker ook uit andere delen van het land en zelfs van buiten de landsgrenzen, met een stijging van 1.000 per jaar tot een limiet van 10.000 deelnemers in 2018.

Terugblik 2016
De 31e editie van de Rabo Bridge to Bridge was zeer geslaagd. Dit jaar voor het eerst start en finish op de iconische John Frost Brug en veel side events gerelateerd aan de Slag om Arnhem en Operation Market Garden. In de binnenstad was het daarom tot laat in de middag heel druk. De Bridge to Bridge is daar waar het wil zijn: een waardige start van de herdenkingsweek en een beeldbepalend evenement voor Arnhem.

Inschrijven
Meer informatie, contactgegevens en het inschrijfformulier voor de 32e editie van de Rabo Bridge to Bridge vind je via de website. Bij het inschrijfformulier voor de 6,22 EM kun je bij 'afstand' de categorie handbiker of wheeler aangeven.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zo ziet een inclusieve sportvereniging eruit

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×