Direct door naar content
Kom naar Sophia Revalidatie in Den Haag! afbeelding nieuwsbericht

Kom naar Sophia Revalidatie in Den Haag!

06 juni 2017

Stadsspelen Den Haag
Voor het 2e jaar worden de Stadsspelen in Den Haag georganiseerd. Met de Stadsspelen wordt Den Haag in beweging gebracht! Of je nu 8 of 88 bent, sportief of juist niet. Iedereen kan gratis meedoen met leuke, laagdrempelige en sportieve activiteiten en evenementen in ieder stadsdeel. Op 1 juli worden de Stadsspelen afgesloten met een groot evenement in en rondom de nieuwe Sportcampus Zuiderpark. Meer informatie: www.stadsspelendenhaag.nl.

Kom naar Sophia Revalidatie!
En ervaar hoe sport en bewegen centraal staat bij revalideren. Op dinsdag 13 juni tussen 10.00 en 14.00 uur opent Sophia Revalidatie (Vrederustlaan 180) in het kader van de Stadsspelen haar deuren. Bezoekers kunnen met eigen ogen zien hoeveel waarde Sophia Revalidatie hecht aan sport tijdens de revalidatiebehandeling. Sporten verbetert conditie, kracht en coördinatie en draagt bij aan het opbouwen van zelfvertrouwen en bepalen en verleggen van grenzen. Elke patiënt krijgt daarom aan het eind van zijn revalidatieperiode een persoonlijk sport- en beweegadvies bij het Sportloket.

Sportloket en advies
Tijdens de open dag op 13 juni kun je niet alleen een kijkje nemen bij het Sportloket en spreken met de bewegingsagoog, maar het is ook mogelijk jouw eigen fitheid te laten testen! De beweegcoach en de buurtsportcoach adviseert je vervolgens graag.

Smartlab
In de sportzaal kun je verschillende sportoefeningen doen en in de SmartLab de nieuwste technologische zorginnovaties uitproberen. In deze proeftuin onderzoekt Sophia Revalidatie of en hoe innovaties een plek binnen de zorgpraktijk kunnen krijgen.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×