Direct door naar content
Kennismaken met rolstoelhandbal afbeelding nieuwsbericht

Kennismaken met rolstoelhandbal

14 juni 2017

Op zondag 9 juli organiseert Westfriesland SEW voor iedereen die rolstoelhandbal eens wil proberen een kennismakings-toernooi in sporthal De Dres in Nibbixwoud. Iedereen mag mee doen, ook wie niet in een rolstoel zit. Het begint om 13.00 en zal tot ongeveer 17.00 duren. 

Twee jaar geleden begon Westfriesland SEW met het opzetten van rolstoelhandbal. Inmiddels is er een team die maandelijks deelneemt aan toernooien. Om dit team verder uit te breiden naar twee teams, een prestatieteam en een breedtesport team, wordt er gezocht naar nieuwe leden. Rolstoelhandbal is een sport voor iedereen die niet regulier kan sporten, ook als je in het dagelijks leven niet in een rolstoel zit. Van een lichte blessure tot amputatie, iedereen is welkom. 

Daarnaast biedt het kennismakingstoernooi de kans aan iedereen om mee te maken hoe het is om in een rolstoel te sporten. Op zondag 9 juli zullen van alle aanmeldingen teams gevormd worden die onderling een aantal wedstrijden zullen spelen. Voor sportrolstoelen wordt gezorgd. Aanmelden kan via deze website. Deelname aan het toernooi is gratis.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Manifest voor inclusieve sport ondertekend

Train mee met de Oranje Zitvolley Dames

Laat anderen jouw beperking ervaren met workouts

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×