Fonds Gehandicaptensport maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie over de gehandicaptensport en jouw sportinteresses aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan Fonds Gehandicaptensport jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Fonds Gehandicaptensport advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven van maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

OK

Wie is jouw sporttalent van het jaar? Nomineer nu op unieksporttalent.nl!

Zoeken

Selecteer bovenaan je gemeente voor de specifieke informatie in jouw regio. Het kan zijn dat je gemeente er nog niet tussen staat, omdat Uniek Sporten daar nog niet actief is. De verwachting is dat we in de loop van 2017 in het grootste deel van de gemeenten actief zullen zijn. Door een e-mail te sturen naar info@unieksporten.nl, kunnen we je hiervan op de hoogte houden.​

×

Selecteer hier je gemeente

Uniek Sporten is vernieuwd!

Om jou nog beter te helpen bij het zoeken van jouw Unieke Sport blijven we uitbreiden en vernieuwen. Steeds meer regio’s sluiten zich aan bij Uniek Sporten, selecteer jouw gemeente voor specifieke informatie.

Direct doorgaan naar de website

-
+

Nieuws

Nieuws

Uniek Sporten nu ook in de regio Midden Brabant

19 juni 2017
Uniek Sporten nu ook in de regio Midden Brabant

Op 19 juni 2017 zijn de website en app van Uniek Sporten, een initiatief van Fonds Gehandicaptensport, voor de regio Midden Brabant gelanceerd in samenwerking met het Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant. Vanaf nu kan ook iedereen met een handicap in deze regio een geschikte vorm van sport of bewegen vinden via de tab: Sport zoeken van Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant. Je komt dan automatisch bij de sportzoeker van Uniek Sporten.

De app en website van Uniek Sporten gidsen je naar een geschikte vorm van sport of bewegen, dichtbij jouw huis. Je kunt het sportaanbod zien, filmpjes van de sport bekijken en de locatie, tijden en contactpersonen vinden. Ga naar www.unieksporten.nl om de website te bekijken of download de app gratis in de App Store en Google Play.

De sportzoeker Uniek Sporten is inmiddels actief in veel regio’s. De komende maanden zullen daar verschillende regio’s bijkomen verspreid over heel Nederland. De ambitie is om eind 2017 het aanbod van heel Nederland in kaart te hebben. . 

Mieke Couwenberg, coördinator Steunpunt Aangepast Sporten Midden Brabant: “Dit initiatief van Fonds Gehandicaptensport is een belangrijke stap in het inzichtelijk maken van de mogelijkheden om te sporten met een handicap in Nederland. Door de samenwerking van Uniek Sporten en het Steunpunt Aangepast Sporten Midden Brabant hebben we dit ook in onze regio voor elkaar gekregen. Samen, als één team, hoeft niemand buitenspel te staan”.

Nike Boor, directeur van Fonds Gehandicaptensport: “Dit is een belangrijke stap voor de gehandicaptensport in Nederland. Ik ben trots op de lancering in deze regio en zorg dat wij Uniek Sporten verder gaan ontwikkelen. Hierbij werken we samen met NOC*NSF en sluiten we aan bij het landelijke programma Grenzeloos Actief. Doel is dat gehandicaptensport vanzelfsprekend wordt. Want pas als iedereen kan sporten en niemand buitenspel staat is voor ons allemaal de wedstrijd gewonnen“.


« Terug naar overzicht
Selecteer je gemeente
×