Direct door naar content
Uniek Sporten nu ook in de regio Midden Brabant afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sporten nu ook in de regio Midden Brabant

19 juni 2017

Op 19 juni 2017 zijn de website en app van Uniek Sporten, een initiatief van Fonds Gehandicaptensport, voor de regio Midden Brabant gelanceerd in samenwerking met het Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant. Vanaf nu kan ook iedereen met een handicap in deze regio een geschikte vorm van sport of bewegen vinden via de tab: Sport zoeken van Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant. Je komt dan automatisch bij de sportzoeker van Uniek Sporten.

De app en website van Uniek Sporten gidsen je naar een geschikte vorm van sport of bewegen, dichtbij jouw huis. Je kunt het sportaanbod zien, filmpjes van de sport bekijken en de locatie, tijden en contactpersonen vinden. Ga naar www.unieksporten.nl om de website te bekijken of download de app gratis in de App Store en Google Play.

De sportzoeker Uniek Sporten is inmiddels actief in veel regio’s. De komende maanden zullen daar verschillende regio’s bijkomen verspreid over heel Nederland. De ambitie is om eind 2017 het aanbod van heel Nederland in kaart te hebben. . 

Mieke Couwenberg, coördinator Steunpunt Aangepast Sporten Midden Brabant: “Dit initiatief van Fonds Gehandicaptensport is een belangrijke stap in het inzichtelijk maken van de mogelijkheden om te sporten met een handicap in Nederland. Door de samenwerking van Uniek Sporten en het Steunpunt Aangepast Sporten Midden Brabant hebben we dit ook in onze regio voor elkaar gekregen. Samen, als één team, hoeft niemand buitenspel te staan”.

Nike Boor, directeur van Fonds Gehandicaptensport: “Dit is een belangrijke stap voor de gehandicaptensport in Nederland. Ik ben trots op de lancering in deze regio en zorg dat wij Uniek Sporten verder gaan ontwikkelen. Hierbij werken we samen met NOC*NSF en sluiten we aan bij het landelijke programma Grenzeloos Actief. Doel is dat gehandicaptensport vanzelfsprekend wordt. Want pas als iedereen kan sporten en niemand buitenspel staat is voor ons allemaal de wedstrijd gewonnen“.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Uniek Sporten is het wapen voor meer paralympisch succes”

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×