Fonds Gehandicaptensport maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante informatie over de gehandicaptensport en jouw sportinteresses aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kan Fonds Gehandicaptensport jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Zodoende kan Fonds Gehandicaptensport advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door op ‘OK’ te klikken of door gebruik te blijven van maken van deze website, ga je hiermee akkoord.

OK

Wie is jouw sporttalent van het jaar? Nomineer nu op unieksporttalent.nl!

Zoeken

Selecteer bovenaan je gemeente voor de specifieke informatie in jouw regio. Het kan zijn dat je gemeente er nog niet tussen staat, omdat Uniek Sporten daar nog niet actief is. De verwachting is dat we in de loop van 2017 in het grootste deel van de gemeenten actief zullen zijn. Door een e-mail te sturen naar info@unieksporten.nl, kunnen we je hiervan op de hoogte houden.​

×

Selecteer hier je gemeente

Uniek Sporten is vernieuwd!

Om jou nog beter te helpen bij het zoeken van jouw Unieke Sport blijven we uitbreiden en vernieuwen. Steeds meer regio’s sluiten zich aan bij Uniek Sporten, selecteer jouw gemeente voor specifieke informatie.

Direct doorgaan naar de website

-
+

Nieuws

Nieuws

Wereldrecord voor Team Unleash V2

19 juni 2017
Wereldrecord voor Team Unleash V2

Het zweet gutst van de gezichten, maar opgeven komt niet op bij de bewoners van woonvoorziening De Keijenberg in Renkum. Op vrijdagavond 9 juni voltooiden ze in hun eigen fitnessruimte een uniek wereldrecord: binnen 24 uur in vier verschillende landen één uur intensief sporten. 

De sporters van Woonzorgnet hebben maanden lang getraind, om binnen 24 uur, in 4 verschillende landen (Luxemburg, Belgie, Duitsland en Nederland) een fitnesstraining neer te zetten van minimaal één uur, maar met trots kunnen wij melden dat het hen gelukt is! 

Het eerste uur begint 's ochtends in Luxemburg, waarna België en Duitsland volgen. Niet alleen een uur lang fietsen, gewichten heffen en buikspieroefeningen slopen de sporters, ook de uren reistijd hakt erin. In Duitsland begon de vermoeidheid toe te slaan, maar iedereen bleef vol focus en overgave zijn programma volgen. 

De laatste training vond plaats op De Keijenberg in Renkum. De fitnesszaal puilt uit van familieleden, vrienden en medebewoners. Vele enthousiate supporters en teamgenoten tellen mee tot tien als de sporters gewichtheffen en andere oefeningen doen, fluisteren bemoedigende woorden en rekken en strekken mee als de laatste seconden wegtikken. Na het uur in Renkum barste het gejuich los en mochten onze sporters zich wereldrecordhouder noemen en kregen ze alvast een medaille en bloemen. Woensdag 21 juni a.s worden de sporters van Team Unleash V2 ontvangen op het Gemeentehuis in Oosterbeek waar ze uit handen van de Wethouder Hermine van den Berg - Zijl, de officiële record oorkonden zullen ontvangen.

 


« Terug naar overzicht
Selecteer je gemeente
×