Direct door naar content
Wereldrecord voor Team Unleash V2 afbeelding nieuwsbericht

Wereldrecord voor Team Unleash V2

19 juni 2017

Het zweet gutst van de gezichten, maar opgeven komt niet op bij de bewoners van woonvoorziening De Keijenberg in Renkum. Op vrijdagavond 9 juni voltooiden ze in hun eigen fitnessruimte een uniek wereldrecord: binnen 24 uur in vier verschillende landen één uur intensief sporten. 

De sporters van Woonzorgnet hebben maanden lang getraind, om binnen 24 uur, in 4 verschillende landen (Luxemburg, Belgie, Duitsland en Nederland) een fitnesstraining neer te zetten van minimaal één uur, maar met trots kunnen wij melden dat het hen gelukt is! 

Het eerste uur begint 's ochtends in Luxemburg, waarna België en Duitsland volgen. Niet alleen een uur lang fietsen, gewichten heffen en buikspieroefeningen slopen de sporters, ook de uren reistijd hakt erin. In Duitsland begon de vermoeidheid toe te slaan, maar iedereen bleef vol focus en overgave zijn programma volgen. 

De laatste training vond plaats op De Keijenberg in Renkum. De fitnesszaal puilt uit van familieleden, vrienden en medebewoners. Vele enthousiate supporters en teamgenoten tellen mee tot tien als de sporters gewichtheffen en andere oefeningen doen, fluisteren bemoedigende woorden en rekken en strekken mee als de laatste seconden wegtikken. Na het uur in Renkum barste het gejuich los en mochten onze sporters zich wereldrecordhouder noemen en kregen ze alvast een medaille en bloemen. Woensdag 21 juni a.s worden de sporters van Team Unleash V2 ontvangen op het Gemeentehuis in Oosterbeek waar ze uit handen van de Wethouder Hermine van den Berg - Zijl, de officiële record oorkonden zullen ontvangen.

 

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×