Direct door naar content
BVC Bloemendaal zoekt nieuwe spelers en 1 begeleider afbeelding nieuwsbericht

BVC Bloemendaal zoekt nieuwe spelers en 1 begeleider

26 juni 2017

Het G-voetbalteam van BVC Bloemendaal is op zoek naar 3 nieuwe spelers en 1 begeleider om de selectie voor het nieuwe seizoen op peil te brengen én het team te versterken. We zitten dringend om een keeper verlegen, zodat onze gelegenheidskeeper weer kan voetballen.

Verder zoeken we een begeleider die afwisselend met de andere teamleiders een training of wedstrijd wil begeleiden. Het is absoluut een zeer dankbare taak, met veel plezier! De spelers van Bloemendaal zijn enthousiast en zullen u dankbaar zijn.

Het voetbalseizoen zit er weer op. In het voorbije seizoen wist Bloemendaal evenveel wedstrijden te winnen als te verliezen. Dat is echter niet het belangrijkste! Het vriendenteam heeft vooral ook een sociale functie. De jongens gaan twee keer per week met veel plezier naar het voetbalveld. Ook het komende seizoen wordt er daarom weer lekker gevoetbald door onze spelers met een beperking.

Wat houdt G-voetbal in?
G-voetbal is bedoeld voor mensen die door een lichamelijke en/of verstandelijke beperking belemmerd zijn in hun mogelijkheden. Zij kunnen daardoor niet of moeizaam hun plek vinden in het ‘reguliere’ voetbal. Een G-team bestaat uit 7 spelers en een keeper: 8 in totaal.

Bij het G-team van Bloemendaal spelen mensen met diverse soorten beperkingen: een verstandelijk beperking, autisme, epilepsie, doofheid, etc. Ook spelers met het downsyndroom, zijn van harte welkom. Affiniteit met voetbal en een beetje aanleg zijn wel meegenomen.

Meer informatie
Voor meer informatie of aanmelding voor het G-voetbalteam van BVC Bloemendaal kunt u zich richten tot Tim (023 - 526 03 02, kantooruren) of Marijke (023 - 547 06 84) of stuur een mail aan Gvoetbal@bvcbloemendaal.nl

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Uniek Sporten is het wapen voor meer paralympisch succes”

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×