Direct door naar content
Vacature: Sportleider Special Gym bij Stichting Koprol afbeelding nieuwsbericht

Vacature: Sportleider Special Gym bij Stichting Koprol

29 juni 2017

Stichting Koprol organiseert sport- en spelactiviteiten voor mensen met een beperking. Het gaat hier om mensen die graag willen sporten en niet (meer) kunnen deelnemen aan het reguliere sportcircuit.

Zo organiseert Stichting Koprol bijvoorbeeld sport- en spel voor mensen met COPD of een hartaandoening, rolstoelbasketbal, en zwemmen voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een beperking. Alle activiteiten vinden plaats onder deskundige begeleiding van fysiotherapeuten en bewegingsagogen, en zijn afgestemd op de mogelijkheden, wensen en belastbaarheid van de sporters. Op dit moment sporten zo’n 400 mensen wekelijks bij Koprol.

Ook zijn wij actief op de Talita Koemi, waar wij naschools op de maandagmiddag van 15.15 uur tot 16.15 uur voor een groep kinderen extra sport en bewegingslessen verzorgen. Wij zijn op zoek naar een geschikte trainer voor special gym op Talita Koemi.

Je baan
Je draagt zorg voor het organiseren en uitvoeren van de lessen bewegingsonderwijs naschools op Talita Koemi en bent verantwoordelijk voor het sportieve en gezonde klimaat. Daarnaast legt je de verbinding tussen vakdocenten LO, de partners op de school en andere terreinen als zorg, welzijn.

Je bagage
Je hebt een ALO/SBE-opleiding afgerond. Verder val je op door je deskundigheid, senioriteit, organisatorisch vermogen en je capaciteiten om samen te werken op allerlei niveaus. Je weet van aanpakken, hebt een hands-on mentaliteit, bent enthousiast en weet dat over te brengen. Je bent innovatief en hebt overtuigingskracht.

Wat bieden wij
Een gezellige werksfeer, een marktconform salaris en de mogelijkheid om ingezet te worden op één van de andere sportgroepen bij Koprol.

Je sollicitatie
Solliciteren kan direct online of op info@stichtingkoprol.nl. Je kunt reageren tot en met woensdag 12 juli 2017.

Meer informatie
Mocht je meer over deze functie willen weten, dan kun je contact opnemen met Kevin Bosch, Buurtsportcoach (06-21560109 / k.bosch@nijmegen.nl). Kijk ook op www.stichtingkoprol.nl voor de algemenen informatie over Koprol. Geïnteresseerd? Mail of bel dan nu.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Stijg boven jezelf uit in een klimhal!

Kris: “Dansen in mijn rolstoel gaat vanzelf”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×